ASUS X555LJ-XX1044D – laptop avantajos, elegant şi modern, pentru multitasking

ASUS X555LJ-XX1044D este un laptop accesibil şi avantajos, conceput pentru a îmbina perfect atât sarcinile şi activităţile simple, gen aplicaţii multimedia şi internet, cât şi pe cele mai complexe. În ciuda faptului că este un model relativ ieftin, ascunde o configuraţie hardware destul de puternică, alături de care stă şi celelalte componente de calitate superioară.

Dăm peste un acumulator Li-Ion, cu două celule, ce garantează o autonomie de lucru continuu de până la 5 ore. Standard vine fără sistem de operare preinstalat, astfel vei avea ocazia de a instala orice sistem de operare doreşti. Deţine un touchpad generos şi o tastatură internaţională, completată cu cea numerică, astfel utilizarea va fi pe cât se poate de rapidă şi de corectă.

În privinţa preţului, este un laptop foarte avantajos, ce se laudă cu un raport preţ-performanţă extrem de favorabil. Aşadar, modelul de faţă este comercializat de către eMag cu preţul excelent de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu un produs portabil, ce vine îmbrăcat în totalitate cu o carcasă rezistentă din plastic de calitate înaltă. Este de culoare neagră, modern şi elegant, că nu cântăreşte mai mult de 2.3kg, măsurând standard 382 x 25.8 x 256(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop avantajos îl întâlnim şi în stocul celor de la Clickshop şi Altex.

Imagini cu ASUS X555LJ-XX1044D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine proiectat cu un ecran de tip LCD LED, cu o diagonală obişnuită de 15.6inch. Are un format High Definition şi o rezoluţie maximă suportată de 1366 x 768pixeli, astfel reproduce un conţinut de înaltă definiţie. Ar fi de specificat că este un display glare, respectiv lucios, ce asigură o calitate excelentă, atât în lumina, cât şi în întuneric.

La capitolul de bază, cel al performanţelor hardware, dăm peste un procesor i3, model 4005u, format din două nuclee. Este realizat pe arhitectura Haswell, având o frecvenţă de tact de 1.7GHz. Alături de acesta, găsim o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, posibil extensibilă, plus o placă video dedicată, din seria GeForce, model 920M, cu chipset video nVidia.

Ca şi unitate de stocare, deţine un HDD cu capacitatea de 500Gb, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm, ce asigură un spaţiu de salvare a datelor şi fişierelor destul de generos şi sigur.

Desigur, pune la dispoziţie un microfon integrat şi o cameră Web VGA, pentru a realiza convorbiri online cu cei dragi. Pe lângă acestea, vine echipat şi cu un cititor de carduri de memorie SD, cu unitate optică de scriere şi citire (DVD Rw) şi cu difuzoare audio integrate, îmbunătăţite prin tehnologia SonicMaster.

Totodată, vine prevăzut cu port HDMI, cu ieşire audio (Jack 3.5mm), cu VGA, cu port USB 2.0, cu port USB 3.0 x 2 (cu viteză mai mare de transfer de date), cu port RJ-45 pentru LAN (placă de reţea Gigabit Ethernet 10/100/1000Mbs), cu Bluetooth v4.0 şi cu Wireless integrat (802.11 b/g/n).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, ASUS X555LJ-XX1044D este un laptop distins şi accesibil, conceput pentru a fi extrem de flexibil în orice activitate şi sarcină, garantând rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Portabil
  • Raport calitate-preţ favorabil
  • Design plăcut
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.