ASUS X555LJ-XX023T – un laptop portabil şi aspectuos, ce asigură o funcţionalitate ireproşabilă

ASUS X555LJ-XX023T provine din ultimele serii de laptop-uri actractive, atât din privinţa performanţelor şi al design-ului, cât şi al preţului, un model de calitate înaltă, ce asigură un nivel de productivitate ridicat.

Vorbim despre un laptop modern, ce vine din fabrică cu sistem de operare Windows 10, cu un acumulator de tip Li-Polymer (2 celule), cu tastatură internaţională, cu tastatură numerică şi cu un generos touchpad cu multi-touch.

Este un device avantajos şi accesibil, vis-a-vis de preţ, comercializat de către magazinul online eMag cu preţul de oferta de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Se bucură de un aspect ultra modern şi ultra portabil, realizat din elemente şi finisaje de calitate superioară. Prezintă o carcasa distinsă, din plastic, de culoare roşie, cântărind cu totul în jur de 2.3Kg, măsurând 382 x 25.8 x 256((W x H x D) mm.

Imagini cu ASUS X555LJ-XX023T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device îşi face apariţia cu un ecran de tip Glare, de 15.6”. Este un LCD LED excepţional, ce redă imaginile într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768p.

În privinţa configuraţiei hardware, ce asigură o productivitate ridicată, beneficiază de un procesor i3, model 5010U, rulat la o frecvenţă de tact de 2.1GHz, de o placă video dedicată, din gama GeForce, model 920M şi de o capacitate de memorie RAM de 4Gb (maxim 8Gb, de tip DDR3).

Tot sub “capotă” găsim şi un Hard Disk, de tip HDD, cu capacitatea de stocare a datelor de 500Gb.

În ceea ce priveşte capitolul multimedia, pune la dispoziţie DVD Rw, microfon integrat, cititor de carduri SD, cameră Web VGA şi două difuzoare stereo, îmbunătăţite prin caracteristica audio SonicMaster.

Conectivitatea acestui laptop Asus, constă în conexiune Bluetooth, Wireless şi Reţea, în două porturi USB 3.0, într-un port USB 2.0, într-o ieşire audio şi într-un port HDMI.

Că tot vorbim despre un gadget portabil, pregătit întotdeauna pentru călătoriile de afaceri, cu siguranţă îi va fii necesară o geantă Asus Aglia (de 15.6”), pe negru.

În concluzie, ASUS X555LJ-XX023T este un laptop din generaţia 2015, de calitate înaltă, capabil să garanteze o funcţionalitate excelentă şi o productivitate ridicată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 920M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.