ASUS X555LJ-XX021T – un laptop portabil, cu procesor i3 şi cu placă video dedicată

ASUS X555LJ-XX021T provine din categoria de laptop-uri 2015, un model avantajos, ce garantează creşterea productivităţii, printr-o funcţionalitate excepţională.

Discutăm despre un laptop portabil, ce vine standard cu sistemul de operare Microsoft Windows 10. În dotarea acestuia, găsim un touchpad generos, cu acţiuni multi-touch, o tastatură internaţională, dar şi numerică şi un acumulator de tip Li-Ion, cu 2 celule.

Cât despre preţ, mereu cei de la Asus s-au lăudat cu rapoarte preţ-calitate excelente, la fel şi de această dată, astfel cei de la eMag comercializează acest model cu numai 2.339 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului cât şi al trăsăturilor, se prezintă cu un aspect plăcut, modern şi portabil, de culoare albă. Carcasa device-ului este realizată din plastic, un material durabil şi calitativ. Ca şi greutate şi dimensiuni, cântăreşte aproximativ 2.3Kg şi măsoară 382 x 25.8 x 256(W x H x D) mm.

Imagini cu ASUS X555LJ-XX021T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Laptop-ul de faţă dispune de un LCD LED, cu rezoluţie High Definiton, la 1366 x 768p, cu diagonala de 15.6inch. Este un ecran foarte bun, ce reproduce conţinutul la o calitate excelentă.

Performanţele hardware ale device-ului au la bază un procesor i3, tactat la 2.1GHz, o placă video dedicată, din gama GeForce 920M şi o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, de memorie RAM (maxim 8Gb).

Stocarea datelor se va realiza pe Hard Disk-ul de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

În privinţa capitolului multimedia, beneficiază de o cameră Web VGA, de DVD RW, de cititor de carduri, de microfon integrat şi de ieşiri audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia avansată de sunet SonicMaster.

Nici la nivel de conectivitate nu se descurcă mai rău, ba din contră, dispune de un port HDMI, de o ieşire audio, de un port USB 2.0, de două porturi USB 3.0, de port VGA, de port Rj-45 (Reţea), de Bluetooth 4.0 şi de Wireless.

Datorită faptului că este un dispozitiv portabil, pregătit mereu pentru orice călătorie, cu siguranţă îi va fii necesară o geantă Asus Aglaia, de 15.6inch.

În concluzie, ASUS X555LJ-XX021T este un laptop de generaţie recentă, cu performanţe bune şi cu un aspect pe măsură, ce asigură o productivitate ridicată, în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placa video GeForce 920M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.