ASUS X555LJ-XX013D – un laptop elegant, cu o funcţionalitate ireproşabilă

Laptop-ul Asus X555LJ-XX013D este un device de generaţie recentă, conceput pentru oferii o prtabilitate ridicată şi un nivel de productivitate pe măsură.

Vorbim despre un model atractiv, ce vine standard fără sistem de operare, având în dotare un acumulator Li-Polymer (2 celule), un touchpad cu suport multi-atingere, tastatură internaţională, dar şi numerică.

În privinţa preţului de achiziţie, pot spune că este un laptop avantajos şi convenabil, astfel se poate procura de la eMag cu numai 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, remarcăm un aspect portabil şi distins, fiind construit pe deplin din plastic durabil, de culoare neagră. Construcţia acestuia măsoară standard 382 x 25.8 x 256(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.3Kg.

Acelaşi laptop atractiv Asus îl întâlnim şi în magazinele online Cel, Flanco, evoMag şi Altex.

Imagini cu ASUS X555LJ-XX013D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispozitivul de faţă se bucură de un LCD LED High Definition, cu o rezoluţie de 1366 x 768p, având o digoanală de 15.6”. Este un display de tip glare, capabil să reproducă conţinut la o calitate înaltă.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, beneficiază de un procesor i5, tactat la o frecvenţă de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), de o placă video de tip dedicată, din seria GeForce 920M şi de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3.

La nivel de stocare, se laudă cu un Hard Disk de 500Gb, cu tip de stocare HDD şi cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Se descurcă foarte bine şi în privinţa nivelului multimedia, astfel vine dotat cu DVD Rw, cu cameră Web(VGA), cu microfon integrat, cu cititor de carduri SD şi cu difuzoare audio stereo, optimizate prin tehnologia Sonic Master.

Nici la capitolul multimedia nu se prezintă mai rău, ci din contră, dispune de o ieşire audio, de port HDMI, de port USB 2.0, de Port USB 3.0 x 2, de port VGA, de port Rj-45 (Reţea), de Wireless şi de conexiune Bluetooth.

Concluzie :

În concluzie, laptop-ul Asus X555LJ-XX013D este un model de calitate înaltă, portabil şi aspectuos, ce asigură o productivitate superioară, cu o funcţionalitate ireproşabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video GeForce 920M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.