Asus X555LJ-XX012D – este un laptop decent, cu un aspect portabil şi atrăgător

Asus X555LJ-XX012D este un laptop de categorie medie, un device portabil şi atractiv, reprezentând varianta perfectă atunci când cauţi un laptop pentru sarcinile cotidiene, indiferent dacă acestea sunt susţinute la birou sau în deplasare.

Avem în faţă un laptop accesibil, ca şi cost, dotat cu un touch-pad generos, ce suportă gesturi multi-touch, plus cu o tastatură internaţională şi cu un numerică.

Din punct de vedere al costului, noul laptop Asus poate fii achiziţionat de la eMag, cu preţul excelent de doar 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, beneficiază de o carcasă din plastic, rezistentă şi modernă, de culoare argintie. Iar şi greutate şi dimensiuni, cântăreşte numai 2.3Kg şi măsoară doar 382 x 25.8 x 256(W x H x D) mm.

Imagini cu Asus X555LJ-XX012D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul cu care vine echipat, este unul Glare, cu diagonala de 15.6inch. Vorbim despre un LCD LED excelent, ce redă imaginile într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pix.

La nivel de performanţe, aşa cum am spus mai sus, provine dintr-o categorie decentă de laptop-uri, astfel vine dotat cu: un procesor i3, tactat la 2.0GHz, cu o placă video dedicată, din gama GeForce, model 920M şi cu o capacitate de 4Gb de memorie RAM.

Din punct de vedere al capacităţii de stocare, se bucură de un Hard Disk de 500, cu stocare HDD.

Ramura multimedia, prezintă cititor de carduri, cameră Web (VGA), microfon incorporat, DVD Rw şi ieşiri audio stereo integrate, îmbunătăţite prin tehnologia SonicMaster.

Iar ca şi conectivitate, se laudă cu 2 x USB 3.0, cu USB 2.0 cu ieşire audio, cu HDMI, cu VGA, cu Bluetooth, cu Reţea şi cu Wireless incorporat.

Datorită faptului că este un model portabil, cu siguranţă îi va fii necesară o geantă Asus Eos (de 16”), astfel transportul device-ului va fii mult mai uşor şi mai sigur.

În concluzie, laptop-ul Asus X555LJ-XX012D este un model de calitate, portabil şi distins, perfect pentru a susţine activităţile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 920M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.