Asus X555LD-XX145D

Dacă îți dorești să îți achiziționezi un laptop performant, dotat cu specificații avansate, de ultimă oră, și nu în ultimul rând cu un desing modern și elegant, o variantă excelentă ar fi noul notebook Asus din seria X, util în mod special la rularea aplicațiilor office și multimedia.

Acest Asus X555LD-XX145D este un model nou apărut, cu un aspect distins, construit dintr-un material din plastic de calitate superioară. Eleganța pe care o poartă se datorează finisajului lucios, bine definit, prin care se evidențiază perfect până și cele mai mici detalii.

Foarte ușor de utilizat, noul model vine conceput cu o tastatură de culoare neagră, extrem de silențioasă și cu o senzitivitate potrivită, astfel încât să nu apeși foarte tare la preluarea comenzilor. Nici touchpad-ul nu se lasă mai prejos, ci din contră, vine cu dimensiuni destul de generoase, ce poate înlocui cu ușurință și succes mouse-ul.

Costul acestui notebook Asus X555LD-XX145D la data de 15-11-2014, era undeva la prețul de doar 1.849lei (vezi preț actualizat), destul de ok aș spune la ce specificații deține.

IMAGINI CU Laptop Asus X555LD-XX145D :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Tot la exterior îți este prezentat un display de tip LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție de 1366x768pixeli, ce este scos în evidență de caracteristica specială Glare. Așadar, te poți bucura de o calitate ireproșabilă a imaginilor reproduse pe acest ecran LED.

În spatele acestui design atrăgător, este proiectat să ruleze un procesor Intel Core i3, model 4010U, format din 2 nuclee. Destul de puternic, având la bază arhitectura Haswell, va tacta la o frecvență maximă de 1.7GHz.

La capitolul memorii vei beneficia de o capacitate generoasă a memoriei RAM, de 4Gb, de tip DDR3, utili în mod special pentru a rula sistemul de operare ori pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le încerci. Iar pentru a îți putea stoca toate datele personale, filme, muzică și altele, direct pe notebook-ul tău, ai la dispoziție un Hard Disk cu o capacitate de 500Gb, de tip SATA.

Și pe partea audio se descurcă destul de bine, având la bază tehnologia audio SonicMaster. Această tehnologie îmbunătățește sunetul redat, astfel te vei bucura de un sunet clar și nedistorsionat.

Fii pregătit să accesezi cele mai bune pagini Web, grație Wireless-ului integrat și al Rețelei. Iar în cazul în care îți dorești o conexiune între device-uri, ai la îndemână o varietate de conectori, precum: Bluetooth, VGA, HDMI, USB 2.0, USB 3.0×2 și o ieșire audio.

Fiind un laptop portabil, ideală pentru acesta ar fi o geantă laptop Asus, de 16″. Această geantă necesară îți ferește device-ul de lovituri și zgârieturi și totodată transportul va fi mult mai ușor.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED Glare
  • SonicMaster
  • GeForce
  • Design elegant

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.