Asus X555LD-XX138D

La ora actuală Asus este unul dintre cei mai de bază producători de calculatoare la nivel mondial, device-urile produse fiind recunoscute pentru calitatea excelentă și prețurile competitive la care sunt comercializate.

Ca și în cazul de față, noul gadget Asus X555LD-XX138D este un model de laptop extrem de performant, elegant și foarte atrăgător ca preț, vis-a-vis de raportul excelent preț-performanță. Pot spune că reprezintă o alegere bine gândită, fiind recomandat unei categorii de utilizatori diversificată, ce poate fi utilizat într-o gamă extinsă de activități, grație configurației sale excelente.

Aspectul este unu modern, nou, scos în evidență prin finisaje elegante și prin culoarea sa, Gri, ce imită perfect metalul.

Este un model compact desigur, având trăsături reduse de 382 x 25.8 x 256 mm și o greutate de doar 2.3Kg, ce îl fac foarte portabil și ușor de transportat.

Prețul de cumpărare al acestui model de laptop Asus X555LD-XX138D este în jur de 2.149lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent, ba chiar de concurență.

IMAGINI CU Laptop Asus X555LD-XX138D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Datorită configurației excelente pe care o cuprinde, performanțele furnizate sunt ireproșabile. Așadar, la interior vine echipat cu un procesor Intel Core i7, extrem de bun și de rapid. Are o viteză de rulare de 2GHz, însă beneficiază de tehnologia Tubo Boost de la Intel, ce mărește puterea acestuia doar atunci când este nevoie, până 3.1GHz. În final, pot spune că este un procesor excelent, ce va face față cu brio oricărei situații.

De asemenea, și performanțele în jocuri sunt excepționale, grație faptului că placa video este una de tip integrată, nVidia, din seria GeForce, model 820M.

Tot pe partea de configurație mai dispune și de o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3 și de un Hard Disk generos de 500Gb, de tip HDD.

Display-ul este unul comun, ca la majoritatea device-urilor, având o diagonală de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli. Dispune de caracteristica de îmbunătățire Glare, adică este lucios, astfel culorile vor fi mult mai vii și contrastul mult mai puternic.

Modelul de față vine doatat cu o conectivitate foarte prosperă, fiind echipat cu un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, HDMI, Bluetooth, VGA și o ieșire audio. Iar pentru conexiunea la internet, dispune de port RJ-45, pentru conectrea la Rețea prin cablu și de Wireless integrat.

Și în privința sunetului se descurcă destul de bine, fiind utilat cu un sistem audio stereo, compus din două difuzoare, ce au la bază tehnologia excelentă, Sonic Master.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i7
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED
  • HD
  • Glare
  • Placă video dedicată
  • GeForce 820M
  • SonicMaster
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.