Asus X555LD-XX085D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Asus X555LD-XX085D este un laptop din gama X, o serie de modele ce impresionează prin portabilitate, design, performanță, dar și printr-un preț extrem de accesibil.

Modelul de față, despre care o să discutăm astăzi, se evidențiază printr-o serie numeroasă de specificații inteligente, ce îl face capabil să ofere o funcționalitate excepțională în orice situație.

Acestea fiind prezentate, un astfel de gadget Asus, portabil și inteligent se comercializează la un preț foarte atrăgător, de doar 1.999lei (Vezi preț actualizat).

Pe lângă o configurație hardware excelentă, se bucură și de un aspect modern, cu finisaje elegante, ce se prezintă extrem de portabil, grație dimensiunilor reduse de 382 x 25.8 x 256 mm și a greutății de doar 2.3Kg. Vine conceput din materiale de cea mai înaltă calitate, astfel va oferii funcționalitate îndelungată.

Imagini cu Asus X555LD-XX085D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest laptop Asus vine echipat cu un ecran destul de bun, de tip LCD LED, de 15.6inch. Este un display Glare, adică lucios, ce se bucură de un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Pe partea tehnică vine utilat cu un procesor Intel Core i5, model 4210U. Este un procesor de generație nouă, ce este conceput pe arhitectura Haswell, având un cache de 3Gb și o viteză de tactare de 1.7GHz. Însă, mai beneficiază și de tehnologia avansată Intel Turbo Boost, o funcție ce mărește puterea procesorului până la 2.7GHz, doar în cazul în care este necesar.

În completarea acestei configurații, vine o placă video GeForce, model 820M. Este o placă video dedicată, cu o capacitate de memorie de 2Gb, având chipset-ul video de la nVidia.

Ca și memorie, vine echipat cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb și cu un Hard Disk, cu tip de stocare HDD, destul de generos de 500Gb.

La nivel de multimedia se evidențiază printr-o serie de caracteristici extrem de eficiente, precum: cititor de carduri (SD, SDXC, SDHC), cameră Web VGA, DVD RW și o linie audio inclusă în tehnologia avansată SonicMaster.

Conectivitatea se laudă cu o listă de conexiuni și porturi destul de bune, ca: o ieșire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, un port VGA, două porturi USB 2.0, Wireless, Bluetooth și un port RJ-45 pentru Rețea.

În concluzie, Asus X555LD-XX085D este un laptop calitativ, performant și foarte atrăgător, ce se achiziționează la un preț excepțional.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • ProcesorIntel Core i5
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Ecran LCD LED
  • HD
  • Web VGA
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.