Asus X555LD-XX063D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Asus X555LD-XX063D este un device performant și calitativ, ce se comercializează la un preț extrem de avantajos. Poate reprezenta o alegere solidă atunci când dorești să îți achiziționezi un dispozitiv de calitate și cu funcții inteligente.

Este un laptop ideal pentru a fi utilizat în activității de zi cu zi, cât și la aplicații ceva mai complexe, asta grație configurației hardware de care se bucură.

Acestea fiind spune, un asemenea device de la Asus, performant și atrăgător, se comercializează la prețul excelent de 1.849lei (Vezi preț actualizat).

Se remarcă printr-un design modern, cu finisaje elegante și cu trăsături minimale, venind standard pe un exterior alb. Măsoară undeva la 382 x 25.8 x 256 mm și are o greutate de doar 2.3Kg, astfel este destul de compact încât va oferii o portabilitate excepțională.

Imagini cu Asus X555LD-XX063D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe partea de imagine, se prezintă cu un ecran de tip LCD LED, de 15.6inch. Are parte de un format HD de 1366 x 768p și are la bază caracteristica specială Glare, altfel spus, este un display lucios, ce redă cele mai bune imagini.

La nivel de configurație hardware, vine echipat cu un procesor Intel Core i3, model 4030U. Este un model de procesor conceput pe arhitectura Haswell, ce vine compus din 2 nuclee, având un cache de 3Gb și o viteză de rulare de 1.9GHz.

Tot la acest nivel al configurației, mai prezintă și o placă video din seria GeForce, model 820M. Este o placă video de tip dedicată, ce are o memorie video de 2Gb, iar chipset-ul video este de la producătorul nVidia.

Excelează și la capitolul memorii, fiind dotat cu un Hard Disk, de tip SATA, ce are o capacitate de stocare de 500Gb și cu o memorie RAM de 4Gb, indejuns pentru a încerca cele mai bune aplicații și pentru a rula perfect sistemul de operare.

Pe ramura de multimedia, se remarcă printr-o serie de dotări excelente, precum: camera Web VGA, cititor de carduri SD, SDHC și SDXC, microfon, DVD RW și o linie audio stereo inclusă în tehnologia SonicMaster.

Conectivitate se evidențiază prin câteva porturi și conexiuni numeroase, extrem de eficiente, ca: un port USB 2.0, un port HDMI, un port VGA, două porturi USB 3.0, o ieșire audio, un port RJ-45 (pentru Rețea), conexiunea prin Bluetooth și conexiunea la internet prin Wireless.

În concluzie, Asus X555LD-XX063D este un laptop de calitate superioară, ce oferă un nivel de performanță ridicat și un design ultra modern.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Ecran LCD LED
  • Web VGA
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.