Asus X555LD-XX062D

Laptop-ul Asus X555LD-XX062D reprezintă o alegere bine gândită, mulțumită configurației de care se bucură, design-ului excelent și a prețului foarte atractiv. Putem spune că este un model al anului 2014, ce se evidențiază printr-o configurație de ultimă generație, ce oferă o performanță incredibilă.

Pe lângă asta, putem remarca aspectul său ultra modern, ce se lasă scos în evidență chiar și de cele mai mici detalii, foarte bine definite. Vine pe culoare negru, fiind construit din materiale de calitate superioară, având o greutate nu foarte mare, de doar 2.3Kg și dimensiuni reduse de 382 x 25.8 x 256mm.

Așadar, dacă îți dorești un laptop performant și modern, Asus X555LD-XX062D este modelul ideal, ce îl poți achiziționa la prețul de doar 1.899lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus X555LD-XX062D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul gadget Asus vine echipat cu un display LCD LED, cu un format HD și cu o rezoluție de 1366x768p. Are o diagonală des întâlnită, de 15.6inch și beneficiază de caracteristica specială, Glare. Datorită acestei funcții te vei bucura de imagini viu colorate, naturale și cu un contrast puternic.

Trecând la partea de configurație, putem remarca puternicul procesor i3, de la Intel, model 4030U. Acesta are la bază arhitectura Haswell, ce are o tehnologie de 22nm, două nuclee și rulează la o frecvență de 1.9GHz. Placă video este una nVidia, din seria GeForce, model 820M de tip dedicată, cu o memorie de 2.Gb, ideală pentru gaming și cele mai bune activități multimedia.

La capitolul memorii, regăsim o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, suficientă pentru multitasking și diverse activități solicitante. Tot aici, stă la dispoziție un HDD generos, de 500Gb, ideal pentru a stoca diferita date, muzică, filme și altele.

Ca și conectivități, putem spune că prezintă o gamă variată, ca: un port HDMI, un port VGA, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, o ieșire audio, Bluetooth 4.0, Wireless 802.11 b/g/n și port Rj-45 pentru conectarea la rețea prin cablu.

Alte dotării multimedia de care se bucură acest device, ar fi DVD RW, cititor de carduri SD, cameră WEB, difuzoare stereo (SonicMaster ) și microfon intergrat.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • GeForce 820M
  • LCD LED
  • HD
  • Glare
  • SonicMaster
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Cititor de carduri SD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.