ASUS X555LB-XX026T – laptop premium cu performanţe superioare şi cu un design pe măsură

ASUS X555LB-XX026T este un laptop premium, cu performanţe hardware superioare, conceput pentru a face faţă tuturor activităţilor şi sarcinilor de orice fel.

Vine dotat cu acumulator Li-Ploymer (2 celule), cu tastatură numerică şi internaţională, cu touch pad multi-touch, rulând standard sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi.

După cum era de aşteptat, preţul nu-i în tocmai cel mai avantajos, însă este unul corect, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu 3.290 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului şi al detaliilor tehnice, observăm o carcasă din plastic de calitate înaltă, de culoare neagră, extrem de elegantă şi de modernă. Nu cântăreşte mai mult de 2.3kg, măsurând standard numai 382 x 25.8 x 256(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop premium îl regăsim şi în oferta magazinului Cel.

Imagini cu ASUS X555LB-XX026T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un LCD LED de 15.6”, cu format High Definiton, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli. Este un display de tip glare, ce asigură un conţinut de calitate foarte bună.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, se laudă cu un procesor puternic Intel Core i7, rulat la o frecvenţă de 2.4GHz (Turbo Boost 3.0GHz), cu o placă video de dedicată, din seria Ge Force 940M şi cu o capacitate de 4Gb de tip DDR3, de memorie RAM.

În privinţa capacităţii de stocare, pune la îndemână un Hard Disk cu capacitatea de 1Tb, cu stocare de tip HDD.

La nivel multimedia, avem de-a face cu o linie audio stereo îmbunătăţită prin tehnologia SonicMaster, cu o cameră Web (VGA), cu cititor e carduri, cu microfon integrat şi cu DVD Rw.

Ca şi conectivitate, se laudă cu port HDMI, cu ieşire audio, cu port USB 2.0, cu două porturi USB 3.0, cu port VGA, cu Bluetooth, cu LAN şi cu Wireless.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, ASUS X555LB-XX026T este un laptop de calitate superioară, cu performanţe ridicate şi cu un design pe măsură, ideal pentru orice tip de activitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video GeForce 940M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.