Asus X555LB-XX026D – un laptop cu performanțe superioare, portabil și modern

Laptop-ul Asus X555LB-XX026D este un model de top, echipat după ultimele generații, astfel este capabil să garanteze o ultilizare corectă, rapidă și fluidă, indiferent de sarcini.

Așadar, aveam deaface cu un device dotat cu procesor i7, cu 1Tb de memorie de stocare, cu o capacitate de 4Gb de memorie RAM și cu o placă video dedicată, nVidia, din seria GeForce 940M.

În magazinul online eMag, un astfel de laptop premium, se găsește la prețul de 2.799 de lei (vezi preț actualizat),un preț raportat corect la dotările device-ului.

Prezintă o carcasă din plastic, pe un fond negru în combinație cu gri, modernă și elegantă. Modelul de față se bucură de tastatură numerică, de tastatură internațională și de un touchpad cu multi-touch. Cât despre dimensiuni și greutate, măsoară numai 382 x 25.8 x 256 (W x H x D)mm și cântărește în jur de 2.3Kg.

Același laptop Asus, îl întâlnim și în ofertele magazinului online Flanco.

Imagini cu Asus X555LB-XX026D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device prezintă un display glare, adică lucios, cu diagonala de 15.6inch. Este un LCD LED cu rezoluție HD, la 1366 x 768pixeli, capabil să redea imagini clare, viu colorate și cu un contrast puternic.

Configurația tehnică de care se bucură, este alcătuită dintr-un procesor i7, rulat la 2.4GHz (Turbo Boost 3.0GHz), dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM (maxim 8Gb, DDR3) și dintr-o placă video nVidia, de tip dedicată, din seria GeForce 940M.

Fișierele, muzică, fotografiile și restul datelor, vor fi stocate pe capacitatea de 1Tb de memorie de stocare, de tip HDD.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu cititor de carduri SD, cu o cameră Web cu rezoluție VGA, cu DVD Rw, cu microfon și cu două difuzoare stereo, optimizate prin tehnologia avansată audio SonicMaster.

La nivel de conectivitate, regăsim două porturi USB 3.0, un port VGA, o ieșire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, Bluetooth, Wireless și Rețea (port RJ-45).

Transportă-ți gadget-ul în siguranță într-un rucsac pentru laptop HP Value, de 16″, Black.

În concluzie, laptop-ul Asus X555LB-XX026D este un model ce dispune de performanțe de top și de un aspect portabil și modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 940M
  • HD LCD LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.