ASUS X555LB-XX025T – laptop de generaţie nouă, cu specificaţii premium şi cu un design pe măsură

ASUS X555LB-XX025T este un laptop de generaţie recentă, un model cu performanţe ridicate şi cu un design pe măsură, conceput pentru a face faţă oricăror activităţi şi sarcini de lucru.

Dispune de acumulator Li-Polymer cu 2 celule, de tastatură numerică şi internaţională, de touchpad multi-atingere, rulând standard sistemul de operare Microsoft Win 10 Home (64 biţi).

În privinţa preţului de achiziţie, costă în jur de 2.758 de lei (vezi preţ actualizat) în magazinul online eMag, un preţ corect, pe măsura specificaţiilor şi caracteristicilor device-ului.

Este construit integrat din plastic, are o greutate de numai 2.3kg şi măsoară standard 382 x 25.8 x 256(W x H x D) mm. Prezintă un exterior distins de culoare neagră, conferind un aspect elegant şi modern.

Acelaşi laptop premium îl regăsim şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu ASUS X555LB-XX025T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un LCD LED de tip glare, ce are o diagonală de 15.6inch. Vorbim despre un ecran calitativ, ce redă conţinutul la o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli.

Pe partea de configuraţie hardware, deţine un procesor Intel Core i5, cu o frecvenţă de tact de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), o placă video dedicată din seria GeForce, model 940M şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

La capitolul stocare de fişiere şi date, dispune de un Hard Disk cu capacitatea de 1Tb, cu tip de stocare HDD.

În privinţa nivelului multimedia, avem de-a face cu o cameră Web VGA, cu cititor de carduri SD, cu microfon integrat, cu DVD Rw şi cu difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia SonicMaster.

Conectivitatea laptop-ului pune la dispoziţie un port HDMI, un port VGA, două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, o ieşire audio, LAN, Wireless şi Bluetooth 4.0.

Concluzie :

În concluzie, ASUS X555LB-XX025T reprezintă un laptop de calitate înaltă, un model cu performanţe ridicate şi cu un design pe măsură, ideal în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video GeForce 940M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.