Asus X555LA-XX521D – un laptop ideal pentru activități de zi cu zi

Asus X555LA-XX521D reprezintă varianta ideală, atunci când dorești un laptop flexibil, cu dotări destul de bune și cu un preț de achiziționare accesibil, capabil să ofere o funcționalitate excelentă și o calitate video și audio ireproșabilă.

De această dată, vorbim despre o configurație hardware compusă dintr-un procesor Intel Core i3, dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM, din 500Gb memorie de stocare și dintr-o placă video din seria Intel HD Graphics 5500, de tip integrată.

Ca și preț vorbind, nu pot spune că este un laptop scump, în raport cu specificațiile sale, așadar modelul de față costă numai 1.849 de lei (vezi preț actualizat).

Este un model ergonomic, aspectuos, ce măsoară numai 382 x 25.8 x 256 mm și cântărește doar 2.3Kg. Carcasă ce îl îmbracă, este realizată din plastic, pe un fond argintiu, prezentând tastatură internațională, tastatură numerică și un touch-pad generos, cu suport pentru multi-touch.

Imagini cu Asus X555LA-XX521D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un LCD LED de tip Glare (lucios), cu diagonala de 15.6inch. Acest display excelent, este capabil să asigure un conținut în format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Ascunde la interior o configurație tehnică bună, formată dintr-un procesor i3, rulat la o frecvență de 2.1GHz, dintr-o capacitate de memorie RAM de 4Gb și dintr-o placă video din serie Intel HD Graphics 5500, de tip integrată.

Muzică, fotografiile și celelalte fișiere, vor fi salvate pe capacitate de stocare de 500Gb, de tip HDD.

Modelul de față vine echipat cu microfon, cu cititor de carduri (SD), cu DVD Rw, cu cameră Web VGA și cu difuzoare integrate, optimizate prin tehnologia SonicMaster.

Beneficiază de două porturi USB 3.0, de un port USB 2.0, de o ieșire audio, de Bluetooth, de un port HDMI, de VGA, de un port RJ-45 și de Wireless.

Transportă-ți întotdeauna laptop-ul în siguranță într-un rucsac pentru laptop HP Professional, de 15.6″, Black.

În concluzie, laptop-ul Asus X555LA-XX521D este un model accesibil, atractiv și performant, capabil să se adapteze oricăror activități.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 5500
  • HD LCD LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.