Asus X555LA-XX172D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Asus X555LA-XX172D se află printre cele mai atractive modele de laptop-uri de pe piața gadget-urilor, ce oferă un nivel de performanță destul de bun, un aspect foarte atrăgător și un preț extrem de accesibil.

Se bucură de o configurație mai mult decât bună, astfel încât să se descurce ireproșabil, în orice situație, indiferent de aplicațiile la care este supus.

Acestea fiind prezentate, un astfel de device de la Asus, calitativ și performant, se comercializează la un preț extrem de bun, de doar 1.699lei (Vezi preț actualizat).

Vine conceput cu un design modern, cu finisaje mate și texturate, pe un fond argintiu combinat cu negru. Este laptop foarte portabil, fapt ce este confirmat chiar de trăsăturile sale compacte de 382 x 25.8 x 256 mm și greutatea să de doar 2.3Kg.

Imagini cu Asus X555LA-XX172D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest dispozitiv Asus, vine proiectat cu un ecran Glare, adică lucios, cu diagonala de 15.6inch. Se bucură de o rezoluție de 1366 x 768p cu un format HD, astfel calitatea conținutului reprodus va fi la un nivel superior.

La capitolul configurație tehnică se descurcă destul de bine, fiind echipat cu un procesor Intel Core i3, conceput pe arhitectura Haswell. Este un procesor destul de puternic, ce tactează la o frecvență de 1.9GHz, având un cache de 3.0GHz și o tehnologie de 22nm.

Tot pe partea tehnică, regăsim și o placă video Intel HD Graphics 4000, model HD 4400. Este un model de placă video integrat ce are chipset-ul video de la Intel.

Nici la nivel de memorie nu vine mai slab echipat, ba din contră, se bucură de o memorie RAM, de 4Gb, de tip DDR3 și de un Hard Disk, de tip SATA, destul de încapator, de 500Gb.

Ca și specificații multimedia, putem remarca un DVD RW, cititorul de carduri, cameră WEB VGA și linia audio inclusă în tehnologia SonicMaster.

Conectivitatea se remarcă printr-o serie de porturi și conexiuni excelente, precum: un port USB 2.0, o ieșire audio, un port HDMI, un port VGA, 2 x USB 2.0, RJ-45 pentru Rețea, Wireless și Bluetooth 4.0.

În concluzie, Asus X555LA-XX172D este un dispozitiv excelent, ce oferă o portabilitate și o performanță ridicată, bucurându-se de un design modern.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Display LCD LED
  • Web VGA
  • Tastatură internațională
  • Tastatură numerică
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.