Asus X553MA

Azi vom discuta despre un laptop foarte accesibil ca preț, cu sistem de operare Windows 8 (64bit) cu Bing, cu Microsoft Office 365 și cu un design destul de elegant și modern. Asus X553MA este un model de laptop destinat în mod special lucrului de cotidian, gen aplicații office și multimedia, având la bază o configurație destul de bună, astfel încât să ofere o performanță excelentă.

Este unul dintre cele mai căutate laptop-uri la ora actuală de pe piața gadget-urilor, ce se remarcă prin prețul său redus, prin aspectul modern și prin configurația sa hardware ideală.

Fiind un model din gama X, de la Asus, se evidențiază automat prin detalii moderne, cu finisaje elegante, având la bază materiale de cea mai bună calitate.

Așadar, prețul acestui laptop Asus X553MA este de doar 1.399lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de atrăgător, ce are în spate un design excelent și o configurație uimitoare.

IMAGINI CU Laptop Asus X553MA :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La capitolul configurație, vine proiectat cu un procesor Intel Pentium Quad-Core, model N3540. Prezintă 4 nuclee, un cache de 2Gb și o frecvență de rulare de 2.1GHz. Însă, făcând parte dintr-o gamă nouă de procesoare, se bucură și de noua tehnologie Tubo Boost, de la Intel, ce mărește puterea acestuia în mod automat, undeva la 2.6GHz, doar atunci când este necesar.

Configurație excelentă este completată de placa video de tip integrată, model HD Graphics. Intel este producătorul chipsetului video și are un tip de memorie DDR3, astfel va permite un nivel mediu de rulare al jocurilor.

Pe parte de memorie se descurcă perfect, fiind utilat cu un generos Hard Disk, cu o capacitate de memorie de 1Tb și cu un tip de stocare SATA. Tot aici, întâlnim și o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, ideală pentru a rula perfect sistemul de operare Widows 8 și alte aplicații pe care vei dorii să le utilizezi.

Alte detalii pe care am putea să le oferim despre acest device Asus, ar fi că vine pe culoarea negru, are o greutate de doar 2.3Kg și prezintă dimensiuni reduse de 380 x 275 x 258 mm, așadar, va fi un laptop portabil și ideal pentru cei ce nu își doresc o performanță ridicată de la un device.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Pentium Quad-Core
  • Sonic Master
  • HD
  • HD Graphics
  • Placa video integrata
  • WEB
  • Microsoft Office 365 Home Trial
  • Windows 8.1 (64bit) – with Bing
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.