Asus X553MA-XX490D – laptop portabil şi modern, pentru toate buzunarele

Asus X553MA-XX490D este un laptop de buget, conceput pentru a oferi portabilitate şi o funcţionalitate corectă, destinat activităţilor simple, celor de zi cu zi.

Vine standard fără sistem de operare, însă deţine acumulator Li-Polymer (două celule), tastatură internaţională şi numerică, de tip antistropi şi un touchpad cu suport multi-touch.

Este comercializat de eMag la preţul de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ avantajos şi accesibil, pentru toate buzunarele.

La nivel tehnic, cât şi estetic, observăm o carcasă din plastic, de calitate bună, pe un fond de culoare neagră. Toată construcţia nu cântăreşte mai mult de 2.2kg, măsurând standard 380 x 25.3 x 258(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop accesibil îl regăsim şi în oferta următoarelor magazine: Cel, Altex şi evoMag.

Imagini cu Asus X553MA-XX490D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un display de 15.6”, de tip glare, ce asigură reproducerea conţinutului la o calitate High Definition, cu o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

În privinţa capitolului hardware, pune la dispoziţie un procesor Intel Celeron Dual Core, de 2.1GHz (2.5GHz Turbo Boost), o placă video Intel HD Graphics, integrată şi o capacitate de memorie Ram de tip DDR3, de 4Gb.

Tot la acest capitol, întâlnim şi o capacitate de stocare de date de 500Gb, sub formă unui Hard Disk, de tip HDD.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu unitate DVD Rw, cu difuzoare audio stereo, optimizate prin tehnologia avansată SonicMaster, cu o cameră Web VGA, cu cititor de carduri şi cu microfon integrat.

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel dispune de un port HDMI, de un port VGA, de o ieşire audio, de un port USB 2.0, de un port USB 3.0, de Bluetoth, de Reţea şi de Wireless.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Asus X553MA-XX490D este un laptop foarte accesibil ca şi preţ, ce oferă o funcţionalitate excelentă şi o portabilitate ireproşabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.