Asus X553MA-XX432D – un laptop decent, portabil şi aspectuos, pentru orice buzunar

Asus X553MA-XX432D reprezintă una dintre cele mai accesibile şi avantajoase modele de laptop-uri, echipat cu performanţe hardware decente şi cu un design portabil şi modern.

Vorbim astăzi despre un laptop de buget, dotat cu o baterie de tip Li-Polymer, cu tastatură numerică şi internaţională antistropi şi cu un touchpad generos, ce acceptă acţiuni multi-touch.

Ca şi preţ, după cum spuneam este un model ieftin şi convenabil, ce îl regăsim în oferta eMag la preţul de doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design modern şi elegant, extrem de portabil, pe un exterior de culoarea neagră. Carcasa device-ului este realizată din plastic durabil, astfel greutatea laptop-ului este de doar 2.2Kg, măsurând numai 380 x 25.3 x 258(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop decent Asus îl întâlnim şi în promoţiile celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Asus X553MA-XX432D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un LCD LED foarte bun, cu diagonala de 15.6”, un ecran de tip Glare, ce reproduce imaginea la o rezoluţie de 1366 x 768, într-un format High Definition.

La nivel hardware, găsim un procesor Intel Celeron Quad Core, tactat la o frecvenţă de 1.8GHz (Turbo Boost 2.2GHz), mai întâlnim o placă video, model integrat, din seria Intel HD Graphics şi o capacitate de memorie RAM, DDR3, de 4Gb.

Pe partea de stocare de date, vine echipat cu un Hard Disk, HDD, cu capacitatea de 500Gb.

Din punct de vedere multimedia, beneficiază de cititor de carduri 2 în 1, de difuzoare stereo, îmbunătăţite prin tehnologia SonicMaster, de DVD Rw, de microfon incorporat şi de cameră Web VGA.

În privinţa conectivităţii, pune la dispoziţie un port VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, o ieşire audio, conexiune Bluetooth, conexiune Wireless şi Reţea (port RJ-45).

Acestea fiind spuse, Asus X553MA-XX432D este un laptop super avantajos, pentru toate buzunarele, ce poate fi ideal pentru lucrul de zi cu zi, de acasă sau de pe teren.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Quad-Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.