Asus X553MA-XX402D – un device accesibil și portabil, ideal pentru activitățile de zi cu zi

Laptop-ul Asus X553MA-XX402D este un device cu performanțe decente, ideal pentru activitățile de zi cu zi, gen internet și aplicații multimedia. Este un laptop de birou, dar și de teren, astfel te poate însoți în toate călătoriile tale, deoarece dispune de o portabilitate extraordinară.

La interiorul acestuia, întâlnim un procesor Quad Core, 500Gb de memorie de stocare, 4Gb de memorie RAM și un procesor grafic Intel HD Graphics.

Este un model extrem de accesibil, în raport cu specificațiile sale, așadar se achiziționează de la eMag cu numai 1.579 de lei (vezi preț actualizat).

Prezintă o carcasă din plastic, pe un fond negru, modernă și aspectuoasă. Beneficiază de tastatură anti-stropi, de tip numerică și internațională și de touch-pad cu multi-atingere. Așa cum am spus, este un device portabil, ce are o greutate de numai 2.2Kg, măsurând doar 280 x 25.3 x 258 (W x H x D)mm.

Imagini cu Asus X553MA-XX402D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, la nivel de performanțe, descoperim un procesor Intel Pentium Quad Core, rulat la 2.1GHz (2.6GHz Turbo Boost), o placă video integrată din gama Intel HD Graphics și o capacitate de 4Gb de memorie RAM.

Vine proiectat cu un LED LCD de 15.6inch, de tip Glare (lucios). Este un ecran bun, capabil să reproducă conținutul la o rezoluție HD, de 1366 x 768pixeli.

Din punct de vedere al stocării de date, pune la dispoziție un HDD, cu o viteză de rotație de 5400rpm și cu o capacitate de 500Gb.

Beneficiază de microfon, de DVD Rw, de WebCam VGA, de cititor de carduri SD și de difuzoare stereo, îmbunătățite prin tehnologiile Sonic Focus și Sonic Master.

La nivel de conectori și conexiuni, prezintă un port VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, două ieșiri audio, un port RJ-45, Wireless și Rețea.

Pentru a îți transporta device-ul cu încredere, îți poți achiziționa o geantă specială pentru laptop Case Logic slim PNC 216 pentru 16″, pe Negru/Verde.

În concluzie, Asus X553MA-XX402D este un laptop decent, accesibil și ultra portabil, ideal la lucrul de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.