Asus X553MA-XX320B

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Un laptop extrem de accesibil, ce a debutat de curând pe piața gadget-urilor, ar fi și modelul Asus X553MA-XX320B. Este un device ce se adresează utilizatorilor cu un buget ceva mai redus, ce își doresc un laptop accesibil, de calitate și cu un nivel mediu de performanțe.

Se face remarcat printr-o configurație destul de ok, compusă din elemente de calitate, astfel încât să ofere o functionalite foarte bună. Este un laptop ideal pentru a fi utilizat în activitățile de zi cu zi, indiferent dacă ești acasă, la birou sau în deplasare, asta mulțumită portabilității de care se bucură.

Achiziționarea acestui laptop Asus se poate face din magazinul online eMag, la prețul de doar 1.249lei (Vezi preț actualizat), un cost redus pot spun,e în raport cu calitatea oferită de acesta.

Cât despre aspect, noul Asus se bucură de un design stilat, completat de elemente bine definite. Calitatea construcției este destul de bună, fiind realizat dintr-un plastic rezistent și calitativ. Portabilitatea excelentă a acestuia se datorează greutății de numai 2.2Kg și a dimensiunilor de 280 x 25.3 x 252 (W x H x D)mm.

Imagini Asus X553MA-XX320B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Nu pot spune că excelează la nivelul performanțelor, însă susține fără probleme majoritatea activităților cotidiene, gen internet sau aplicații multimedia. Așadar, vine dotat cu un procesor Dual Core Intel Celeron, rulat la o frecvență de 2.1GHz, ce are la bază două nuclee. Însă, datorită tehnologiei Intel Turbo Boost, frecvența procesorului va crește până la 2.4GHz.

Aceste performanțe hardware, sunt completate de către o placă video Intel HD Graphics, de tip integrată, ce are chipest video Intel.

Această configurație mai cuprinde și o capacitate de 4Gb de memorie RAM, o memorie extensibilă, ce poate ajunge până la 8Gb, de tip DDR3. Stocarea datelor și a fișierelor este asigurată de către un Hard Disk de 500Gb, cu tip de stocare HDD.

Că dotări multimedia, se bucură de o cameră Web VGA, de cititor de carduri (MMC și SD), de un microfon integrat și de o linie audio stereo îmbunătățită de tehnologiile Sonic Focus și Sonic Master.

Pune la dispoziție o serie de conectori, precum un port VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio, și un port HDMI. Iar ca și tipuri de comunicații, beneficiază de Bluetooth, Wi-Fi și Rețea.

În final, dacă îți dorești un laptop accesibil și calitativ, modelul Asus X553MA-XX320B reprezintă o alegere foarte bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • 4Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Diagonală ecran 15.6inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.