Asus X553MA-SX487B

Asus X553MA-SX487B este un model nou de notebook, portabil și elegant, potrivit în mod special pentru utilizarea în aplicații office și multimedia, datorită performanțelor obținute. Fie că îl folosești acasă, la servici, ori în deplasare, noul device va excela în orice situație.

Este un model accesibil că preț și prezintă o serie de specificații excelente, fiind clasificat a fi unul dintre cele mai căutate și vândute modele de pe piață, din această categorie.

În ceea ce privește aspectul, Asus X Series prezintă o constuctie elegantă, modernă și compactă, ca și dimensiuni. Noua serie îl pune în lumină prin intermediul finisajelor bine definite, cu textură mată. Așadar, va fi foarte portabil și simplu de transportat, mulțumită dimensiunilor de 280 x 252 x 25.3 mm și a greutăți de doar 2.2Kg.

Costul acestui laptop Asus X553MA-SX487B, la data de 13-1-2014, era de doar 1.199lei (Vezi preț actualizat), un preț convenabil, ba chiar unul foarte bun.

IMAGINI CU Laptop Asus X553MA-SX487B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La interior este utilat cu un procesor destul de rapid, Intel Pentium Quad-Core, N3540. Acesta are la bază 4 nuclee și o viteză de rulare de 2.1GHz, însă poate ajunge undeva la 2.6GHz doar în cazul în care este necesar, grație noii tehnologii Turbo Boost, de la Intel. Placa video este una de tip integrată, având chipset-ul de la Intel, din seria HD Graphics, ce asigură performanțe destul de bune.

Pe partea de memorii include o capacitate de memorie RAM, de 4 Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1GHz. Tot aici, stocarea datelor și a fișierelor personale este asigurată de Hard Disk-ul din dotare, de tip HDD, cu capacitatea de 500Gb.

Vine dotat cu un ecran de tip LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și prezintă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768p. Așadar, te vei bucura de imagini naturale, viu colorate, de calitate video înaltă.

Trebuie să mai ști că vine echipat cu un sistem de operare preinstalat, în ciuda prețului său foarte mic, ce include o versiune ultimă de Windows 8.1, licențiat.

SonicMaster și Asus Splendid sunt cele două tehnologii speciale ce îmbunătățesc experiența audio-video, astfel va reda un sunet ireproșabil și imagini inedite.

Și în privința conectivității se descurcă destul de bine, fiind echipat cu porturi, precum: un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio, Bluetooth, un port HDMI și unul VGA. Iar conexiunea la internet se realizează prin Wireless ori prin Rețea (cablu RJ-45)

Modelul de față vine proiectat cu un Touchpad de dimensiuni generoase, având inclusă tehnologia avansată Smart Gesture, pentru o experiență precisă de navigare. Tastatura internațională, compactă ca și trăsături, este amplasată pentru a oferii o tastare rapidă, mai confortabilă și mai corectă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Pentium Quad-Core
  • Intel HD Graphics
  • SonicMaster
  • SonicFocus
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
  • Camera Web
  • LCD LED HD
  • Glare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.