Laptop Asus X553MA-SX457B

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Asus X553MA-SX457B face parte din noua serie X de la Asus, o serie ce pune la dispoziție diferite configurații, pentru o varietate de modele de laptop-uri. Așadar, indiferent de bugetul propus ori de domeniul de activitate, șansele de a găsii un laptop potrivit sunt extrem de ridicate.

Noul dispozitiv Asus face parte dintr-o categorie foarte accesibilă ca preț, venind echipat cu o configurație hardware destul de bună, ce va oferii o utilizare perfectă în activități zilnice, precum aplicații office, multimedia sau internet.

Modelul Asus X553MA-SX457B putem spune că reprezintă alegerea ideală în cazul în care îți dorești un laptop ieftin, calitativ, elegant, care să ofere un grad mediu de performanță, regăsindu-se la un preț uimitor, de doar 1.249lei (Vezi preț actualizat).

Și la capitolul aspect se descurcă destul de ok, fiind remarcat prin finisaje atrăgătoare și moderne. Carcasa este în totalitate pe culoarea negru, o carcasă ce vine construită dintr-un plastic extrem de rezistent. Remarcăm o portabilitate excelentă, grație dimensiunilor slim de 280 x 25.3 x 252 mm și a greutății reduse de doar 2.2Kg.

Imagini cu Asus X553MA-SX457B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Device-ul de față se bucură de o configurație destul de bună, ce include un procesor Intel Celeron Quad Core, model N2940. Vine compus din 4 nuclee, având la bază o tehnologie de 22nm, un cache de 2Gb și o viteză de rulare de 1.8GHz. Totodată, se bucură și de tehnologia inteligentă Intel Turbo Boost, ce mărește în mod automat viteza de tactare, până la 2.2GHz, doar atunci când este necesar. Tot aici remarcăm o placă video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics, având producătorul chipset-ului tot de la Intel.

La nivel de memorii, putem spune că se descurcă perfect, fiind echipat cu un HDD generos, având o capacitate de 500Gb. În completare dispune de o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, având o frecvență de 1GHz.

Pe partea de multimedia, se regăsesc două difuzoare stereo, îmbunătățite de tehnologiile Sonic Focus și Sonic Master, astfel asigurând un sunet ireproșabil. Mai dispune de cameră Web, de un microfon integrat și de cititor de carduri SDHC și SD.

Iar pe partea de conectivitate, vine echipat cu: un port mini VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, o ieșire audio, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n și Rețea (port Rj-45).

În concluzie, modelul Asus X553MA-SX457B este laptop-ul ideal, ce oferă un design modern și o configurație destul de ok, toate acestea raportându-se la un preț extrem de accesibil.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Quad Core
  • Placa video Intel HD Graphics
  • Display LCD LED
  • Web
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Sistem de operare Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.