Asus X553MA-SX455B – Laptop accesibil și calitativ

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Vrei un laptop numai pentru internet și pentru aplicații office și multimedia, asta în semnând cu o configurație hardware modestă, însă nu te-ai decis spre ce model să te îndrepți? În cazul acesta, propunearea noastră pentru tine ar fii să alegi un model Asus, un laptop ieftin, portabil, ideal pentru lucrul cotidian.

Asus X553MA-SX455B este un laptop fiabil, ce reprezintă o alegere foarte bună atunci când cauți un model accesibil și calitativ. Are un aspect atrăgător, astfel trăsăturile sale îi conferă o portabilitate excepțională.

Prețul de achiziție în oferta magazinului eMag este de numai 1.399lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de bun ce include și sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 – cu Bing, preinstalat.

Se laudă cu o greutate de doar 2.2Kg și cu dimensiuni reduse de numai 280 x 25.3 x 252 mm. Se bucură de o construcție excelentă, foarte calitativă, ce prezintă un exterior de culoare neagră.

Imagini cu Asus X553MA-SX455B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest model vine dotat cu un ecran LED, cu diagoanala de 15.6inch. Este un display de tip glare, astfel conținutul redat va prezenta culori mai intense, fiind într-un format HD la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

La interior, găsim o configurație tehnică compusă dintr-un procesor Intel Celeron Dual Core, rulat la o frecvență de 2.1GHz (Turbo Boost – 2.6GHz) și dintr-o placă video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics.

Se laudă cu 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3 și cu o capacitate de memorie flash de 500Gb, cu tip de stocare HDD.

Cât despre capitolul multimedia, se remarcă printr-o linie audio, îmbunătățită de tehnologiile Sonic Master și Sonic Focus. Pe lângă aceasta dispune de DVD RW, de o cameră Web (VGA), de un microfon inclus și de cititor de carduri SD și SDHC.

Beneficiază de două ieșiri audio, de un port HDMI, de un port mini VGA, de un port USB 2.0 și de un port USB 3.0. Iar ca și comunicații se bucură de Bluetooth 4.0 și de conexiunile la Rețea și Wireless.

În concluzie, Asus X553MA-SX455B este un laptop ieftin, ce pune la dispoziție o configurație tehnică decentă și o portabilitate extraordinară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual
  • Placă video integrată Intel HD Graphics
  • 4Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Sistem de operare Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.