Asus X553MA-SX454B

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Asus X553MA-SX454B este un nou model de laptop cu care ne surprind cei de la Asus, în semn că nu au bătut pasul pe loc, ba din contră au avut un an pe cât se poate de productiv.

Acest device ne încântă cu o serie de caracteristici destul de bune, cu un design aspectuos și cu un preț extrem de accesibil. În cazul în care nu ești un utilizator pretențios și aștepți de la un laptop un grad de performanță mediu, atunci modelul de față reprezintă alegerea ideală pentru tine.

Se laudă cu un design atrăgător, având finisaje elegante și bine definite. Se remarcă printr-o portabilitate excepțională, având o structură compactă, asta grație dimensiunilor sale reduse de 280 x 25.3 x 252 mm și a greutății de doar 2.2Kg.

Acestea fiind spune, modelul de față este ideal în cazul în care dorești un laptop cu funcții decente și cu un aspect plăcut, toate acestea regăsindu-se la un preț foarte bun, de doar 1.149lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus X553MA-SX454B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Gadget-ul de față vine proiectat cu un ecran de tip LCD LED, având o diagonală de 15.6inch. Este un display de tip glare, adică lucios, ce oferă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768p, astfel imaginile vor fi reproduse la o calitate extrem de bună.

La nivel de configurație hardware, vine echipat cu un procesor destul de bun, de tip Intel Celeron Dual Core, model N2840. Este un model realizat din două nuclee, ce are un cache de 1Gb și o frecvență de rulare de 2.1GHz. Însă, datorită faptului că este un procesor de generație nouă, beneficiază de tehnologia inteligentă Turbo Boost, de la Intel, o funcție ce mărește în mod automat frecvența de tactare a acestuia până la 2.6Ghz. Tot aici, se remarcă și o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată, având producătorul chipsetului de la Intel.

Capitolul memorii, prezintă o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1GHz și un HDD destul de generos, având o capacitate de 500Gb de memorie, cu o viteză de rotație de 5400rpm.

Pe partea de multimedia, putem specifica că este un model ce nu include unitate optică, însă beneficiază de cameră Web VGA, cititor de carduri SDHC și SD, microfon integrat și boxe stereo incluse în tehnologiile SonicMaster și SonicFocus.

Conectivitatea stă la baza unor porturi extrem de eficiente, precum: un port USB 2.0, un port mini-VGA, un port USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI, un port RJ-45 pentru conexiunea la Rețea, Blutetooth și Wi-Fi.

În final, Asus X553MA-SX454B este un laptop extrem de bun în activitățile de zi cu zi, ce prezintă un raport preț-calitate excepțional.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Celeron Dual Core
 • Intel HD Graphics
 • LCD LED
 • HD
 • Galare
 • SonicMaster
 • SonicFocus
 • Web VGA
 • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
 • Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.