Asus X553MA-SX284B

Laptop-ul Asus X553MA-SX284B este un model cu specificații modeste, ce se adresează celor ce își doresc un laptop accesibil, ca și preț, pentru a îl utiliza la lucrul de zi cu zi . Este un model portabil, ce poate fi luat oriunde și oricând, fără a îi simți prezența vreun moment.

Oferă un format HD, astfel vei putea viziona filmele preferate la o calitate destul de bună. Display-ul este unul des întâlnit, de 15.6inch, de această dată de tip Anti-Glare. Este echipat cu 4Gb de memorie RAM  și cu un procesor Dual Core, astfel asigură o funcționalitate rapidă și fluentă.

Prețul la care se comercializează un astfel de laptop în magazinul online eMag este de numai 1.299lei (Vezi preț actualizat), un cost foarte accesibil și avantajos pot spune, pentru un astfel de model portabil și atractiv.

Este un laptop ce vine cu carcasă realizată dintr-un plastic de calitate superioară, de culoare neagră. Este un model ce beneficiază de tastatură numerică și de tastatură internațională. Portabilitatea se datorează construcției sale compacte, ce măsoară numai 280 x 25.3 x 252 mm și cântărește doar 2.3Kg.

Imagini cu Asus X553MA-SX284B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, se prezintă cu un ecran Anti-Glare, de tip LCD LED de 15.6inch. Conținutul afișat pe acesta va fi într-un format HD la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Configurație tehnică vine alcătuită dintr-un procesor Intel Celeron Dual Core, de 2.1GHz. Este un procesor bun, ce dispune de tehnologia Turbo Boost, ce dezvoltă frecvența inițială până la 2.4GHz. Chipset-ul video este Intel, iar placa video este de tip integrată, din seria Intel HD Graphics.

Așa cum spuneam, vine echipat cu 4Gb memorie RAM, ce oferă posibilitatea de a o extinde până la 8Gb, de tip DDR3. Stocarea datelor și a fișierelor este asigurată de către capacitate de stocare de 500Gb, de tip HDD.

Este un model cu DVD RW, cu cameră Web VGA, cu microfon și cu cititor de carduri. Sunetul se datorează liniei audio compusă din difuzoare stereo, îmbunătățite de către tehnologia superioară Sonic Master.

Oferă posibilitatea conectivității la internet prin Wi-Fi integrat și prin LAN. Se laudă cu un port HDMI, cu o ieșire audio, cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0 și cu un port VGA.

În concluzie, laptop-ul Asus X553MA-SX284B reprezintă varianta cea mai accesibilă, dacă îți dorești o configurație modestă și o calitate bună a device-ului.

 

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • Placa video integrata Intel HD Graphics
  • 4Gb RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Sistem de operare Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.