Asus X552WE-SX035D – este un device portabil, accesibil şi distins, din gama de laptop-uri 2015

Laptop-ul Asus X552WE-SX035D provine din seria X, din gama 2015, un model recent apărut pe această piaţă, ce reuşeşte să adune un număr mare de vânzări, datorită preţului său accesibil raportat la specificaţiile device-ului.

Această nouă serie de laptop-uri, a realizat modele atrăgătoare, din punct de vedere estetic cât şi hardware. Le-au echipat cu un control tactil incredibil, astfel dispun de touchpad-uri generoase, dotate cu tehnologia avansată Smart Gesture, ce duc la un nivel superior de precizie şi la o viteză de răspuns excepţională. Pe lângă asta, au echipat noile laptop-uri cu tastatură ergonomică, construită dintr-o singură bucată, pentru o utilizare mai confortabilă.

Cât despre preţ, am putea spune că este foarte convenabil şi accesibil, astfel modelul de faţă îl regăsim în magazinul online eMag, la preţul de numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, surprinde printr-un aspect distins, format din elemente şi finisaje perfecte. Caracasa este de culoare neagră, realizată din plastic, ce cântăreşte numai 2.4Kg şi măsoară doar 38 x 2.71 x 25.1(W x H x D) cm.

Acelaşi laptop din seria X îl regăsim şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Asus X552WE-SX035D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În componenţa sa, găsim un ecran de tip Glare, adică lucios, ce are o rezoluţie de 15.6inch. Este un display calitativ, ce reproduce conţinutul într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

Din punct de vedere al gradului de performanţă, beneficiază de un procesor AMD Quad Core, ce are o frecvenţă de 1.5GHz, de o placă video din seria R5, model M230, de tip dedicată şi de o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 4Gb.

Stocarea va avea loc pe Hard Disk-ul de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză 5400rpm. Dacă această memorie este insuficientă, poţi achiziţiona un Hard Disk extern Samsung M3, cu capacitatea de 1Tb, de tip portabil.

Cât despre partea de multimedia, se prezintă cu cititor de carduri, cu microfon integrat, cu camera Web de 720p HD, cu DVD Rw şi cu difuzoare audio stereo încorporate.

Ca şi conectivitate, regăsim în dotarea acestuia conexiunile la internet prin Reţea (port Rj-45) şi prin Wi-Fi incorporat, conexiunea prin Bluetooth, două porturi USB 2.0, port VGA, ieşire audio şi port HDMI.

Acestui device portabil i se va potrivi perfect o geantă laptop Asus EOS (de 16inch), astfel transportul acestuia va fi mult mai simplu şi mai sigur.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Asus X552WE-SX035D este un device de calitate, portabil şi accesibil, ce te poate însoţi în toate călătoriile tale de business.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor AMD Quad-Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată R5 M230
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.