Asus X552MD-SX096D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Asus X552MD-SX096D este un device dintr-o nouă gamă de laptop-uri, fiind echipat cu o configurație excelentă, astfel încât să ofere o funcționalitate rapidă în orice situație.

Se descurcă perfect la toate capitolele, asta mulțumită funcțiilor și specificațiilor avansate de care se bucură.

Nici pe partea de aspect nu se descurcă mai rău, ba din contră se evidențiază printr-un design ultra modern, pe un exterior negru, prezentând finisaje și detalii perfect definite. Am putea spune că este un model extrem de portabil, fapt ce este confirmat de trăsăturile acestuia slim de 380 x 340 x 251 mm și a greutății de doar 2.4Kg.

Așadar, un astfel de laptop Asus, modern, performant și calitativ, se regăsește la prețul excelent de doar 1.799lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus X552MD-SX096D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

De început, o să discutăm despre calitatea video pe care o oferă acest device. Așadar, vine utilat cu un display de tip glare, adică lucios, cu o diagonală de 15.6inch. Se bucură de o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli, astfel calitatea conținutului reprodus va fi excepțională.

Pe partea de configurație hardware, se laudă cu un procesor Intel Pentium Quad Core, model N3540. Este un model de procesor ce are la bază o tehnologie de 22nm, 4 nuclee, un cache de 2Gb și vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.1GHz. Însă, făcând parte dintr-o serie nouă de procesoare, beneficiază de funcția inteligentă Turbo Boost, de la Intel. Această tehnologie permite celor 4 nuclee proiectate pe procesor, să mărească viteză de rulare în mod automat, undeva la 2.6GHz.

Tot la acest capitol, se bucură și de o placă video destul de bună, de tip dedicată. Aparține seriei GeForce, model 820M, ce are o capacitate de 2Gb, iar producătorul chipset-ului video este nVidia.

Și la capitolul memorii se descurcă excepțional, fiind proiecatat cu o capacitate de memorie RAM de tip DDR3, de 4Gb și cu un Hard Disk, foarte generos, de 1Tb, pe care vei putea stoca un volum mare de date și fișiere personale.

Nivelul de multimedia dispune de o cameră Web HD, un Cititor de carduri, o linia audio stereo excelentă și o unitate de scriere/citere DVD RW Double Layer. Iar conectivitatea se evidențiază printr-o listă de porturi și conexiuni extrem de utile, astfel prezintă: un port USB 3.0, un microfon, un port HDMI, un port USB 2.0, o ieșire audio, un port RJ-45(Rețea), Wireless și Bluetooth.

Acestea fiind spuse, dispozitivul de față, Asus X552MD-SX096D, reprezintă alegerea ideală atunci când dorești să îți cumperi un laptop de calitate, performant și modern.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Pentium Quad-Core
  • HD
  • Glare
  • DVD RW Double Layer
  • BIOS Booting User Password Protection
  • Web HD
  • GeForce 820M
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.