Asus X552MD-SX077D

Atunci când dorim să ne cumpărăm un laptop, trebuie să ne gândim foarte bine pentru ce îl achiziționăm. Așadar, dacă dorim un laptop doar pentru lucrul de zi cu zi, cum ar fi internet și aplicații office sau multimedia, nu are rost să alocăm o sumă foarte mare pentru un model ceva mai performant. În cazul acesta ne orientăm spre un model mai ieftin, cu o configurație bună și cu un aspect plăcut, cu am ar fi noul model de la Asus.

Asus X552MD-SX077D este un device recent apărut pe piața gadget-urilor, mai exact în 2014. Prezintă o configurație destul de ok, astfel încât să ruleze foarte rapid și fluent aplicații uzuale, precum cele multimedia sau office. Vine construit din materiale de cea mai bună calitate, prezintă un desing modern, cu finisaje perfect definite, astfel ca tu să te poți bucura de un aspect elegant, de generație nouă.

Costul unui astfel de laptop Asus X552MD-SX077D este de doar 1.549lei (Vezi preț actualizat), un preț destul de accesibil și corect, pentru un asemenea model.

IMAGINI CU Laptop Asus X552MD-SX077D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La exterior este prezentat un ecran de tip LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch. Oferă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768p și beneficiază de caracteristica specială Glare. Această caracteristică îmbunătățește calitatea imaginilor, reproducând imagini naturale, viu colorate și cu un contrast excelent.

La interior, dispune de un procesor destul de ok, de tip Intel Pentium Quad Core, model N3540. Este construit din 4 nuclee și vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.1GHz. Fiind un procesor de ultimă generație, se bucură de tehnologia avansată Turbo Boost. Această tehnologie de la Intel, mărește puterea procesorului în mod automat, doar atunci când este necesar, până la 2.7GHz.

Și la capitolul memorii se descurcă destul de bine, fiind utilat cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb, model DDR3. Tot la capitolul memorie, dispune de un Hard Disk destul de darnic, cu o capacitate de 500Gb, cu tip de stocare HDD și cu o viteză de rotație de 5400rpm.

Pe partea de conectivitate, prezintă câteva comunicații și căi de conectivitate, destul de interesante și eficiente, precum: Wireless integrat (802.11 b/g/n), Rețea (10/100/1000), Bluetooth 4.0, un port USB 2.0, un port USB 3.0, un port VGA, o ieșire audio și un port HDMI.

Pentru o utilizare mai corectă și mult mai rapidă, cei de la Asus au proiectat un TouchPad imens, cu suport special pentru gensturi mulți-atingere.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Pentium Quad-Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED
  • HD
  • Glare
  • SonicMaster
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • GeForce 820M
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.