Asus X552LAV-SX652D

Ești dispus să îți înlocuiești laptop-ul cel vechi cu unul nou, pentru experiențe multimedia și multitasking, dar nu ți-ai îndreptat încă privirea spre un model anume? Asus X552LAV-SX652D ar fi o variantă ideală, practică, cu însușiri bune și un preț de ofertă.

Laptop Asus X552LAV-SX652D vine conceput cu specificații de ultimă generație și un design pe măsura acestora. Modelul de față este conceput în 2014, ce aparține seriei X. Prezintă un design modern, ultra slim, construit din materiale din plastic, extrem de calitative, perfect finisate, ce oferă eleganță și portabilitate ușoară.

Costul acestui device Asus X552LAV este de 1.499lei, foarte bun pot să zic, însă dacă te grăbești îl poți procura la prețul din oferta de azi.

IMAGNI CU Asus X552LAV-SX652D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

În spatele ecranului LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768p, se află un procesor Intel Core i3, model 4010U, format din două nuclee, tactat la o frecvență de 1.7GHz. Împreună cu procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 4400, oferă o utilizare de zi cu zi, fluentă și o experiență multimedia incredibilă.

Pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3. Iar pentru a păstra toate fotografiile, muzica, filme și alte date personale, beneficiezi de un HDD generos de 500Gb.

Sunetul redat oferă o calitate bună, datorită celor două difuzoare încorporate, ajutate de tehnologia SonicMaster de la Asus.
În cazul în care dorești o experiență audio de calitate superioară, îți poți îndreptă atenția către un difuzor ultra portabil, așadar sunetul redat va fi cu totul diferit, clar puternic și nedistorsionat.

Nici pe partea de conectivitate nu stă mai rău, fiind dotat cu: un port HDMI, două porturi USB 3.0, VGA, RJ-45, și o ieșire audio. Iar ca și comunicații prezintă Wireless, Rețea și Bluetooth 4.0.

Asus X552LAV dispune de o cameră web HD de 720p, dotată cu un senzor foarte sensibil, ce se adaptează oricărui factor de lumină, astfel poți păstra legătura cu cei dragi fără nici un fel problemă.

După cum am mai spus, acest model Asus este unul extrem de portabil, ce te va însoții oriunde și oricând. Pentru a evita eventualele lovituri, zgârieturi etc., poți opta pentru o geantă laptop, ce ofera o siguranță mai mare si un transport mai simplu.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • SonicMaster
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • Web HD de 720p
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.