Asus X552EP-SX131D

Dorești să îți achiziționezi un laptop cu o configurație destul de bună, cu un aspect modern, rezistent, care să te însoțească în toate călătoriile tale de afaceri, pentru a te scoate din orice problemă? Ei bine, site-ul nostru de review-uri îți recomandă un model nou apărut, la un preț de ofertă, ce vine pregătit să îți îndeplinească orice cerință.

Asus X552EP-SX131D este laptop-ul ideal și util, elegant ce vine dotat cu specificații de ultimă generație, astfel încât să te poți bucura de o rulare perfectă și fluentă. Modelul de față vine construit din materiale de calitate superioară, ce scoate în evidență până și cele mai mici detalii, bine definite.

Prețul acestui laptop Asus X552EP-SX131D la data de 25-11-2014 era de aproximativ 1.400lei (vezi preț actualizat), un preț mai mult decât bun aș spune, luând în considerare configurația de ultimă oră a acestuia.

IMAGINI CU Laptop Asus X552EP-SX131D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La capitolul performanță pot spune că vine dotat cu un procesor destul de bun, de tip AMD Quad-Core A4-Series, model A4-5100. Acest procesor AMD, construit din 4 nuclee vine pregătit să tacteze la o frecvență de 1.55MHz.

Bucură-te de cea mai bună calitate video, grație noului display LED-backlit, cu diagonala generoasă de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Așadar, vei rămâne surpris de calitate ireproșabilă a imaginilor reproduse pe noul display.

Și la capitolul memorii pot spune că excelează, având în dotare un Hard Disk destul de mare, de 500Gb, de tip SATA, ideal pentru a îți stoca toate datele personale, muzică, filme și multe altele. Iar pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le încerci, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Pe partea de multimedia te vei bucura de o cameră Web HD,  DVD RW, microfon încorporat, cititor de card SD și multe altele. Pentru a realiza conexiuni între device-uri ai la îndemână mai multe porturi de conectare, precum: un port HDMI, VGA, două porturi USB 2.0, o ieșire audio și Bluetooth. Iar pentru a te putea conecta la internet beneficiezi de conexiunea prin Wireless 802.11 b/g/n ori de conexiunea prin Rețea(RJ-45)  10/100/1000.

Portabilitatea excelentă a acestui dispozitiv rezultă din greutatea de doar 2.3Kg și a dimensiunilor de 38 x 3.4 x 25.1 cm. Așadar, pentru a ușura transportul device-ului și totodată pentru a fi în siguranță, îți poți îndrepta atenția către o geantă laptop Asus de 16inch.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • AMD Quad-Core A4-Series
  • LED-backlit
  • Format HD
  • HD 8670M
  • Tastatura internationala
  • Softwer inclus:  Adobe Reader si Skype
  • Web HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.