Asus X552EA-BING-SX289B

Noul laptop Asus X552EA-BING-SX289B este o alegere bine gândită, pentru cei ce își un laptop nu foarte performant, cu specificații modeste și cu un aspect simplu, dar totodată elegant.

Dispozitivul de față este unul ieftin, ce poate fi utilizat în mod special la lucrul de zi cu zi și la aplicațiile office și multimedia. Construit dintr-un plastic de calitate bună, cu finisaje bine definite, ce oferă eleganță și rezistență în timp.

Costul acestui device de la Asus este de doar 1.249lei (vezi preț actualizat), un preț excelent pot spune, pentru un laptop nou, elegant și foarte util.

IMAGINI CU Laptop Asus X552EA-BING-SX289B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La capitolul configurație, are proiectat un procesor destul de bun, de tip AMD Quad-Core E-Series, model E2-3800. Aceast procesor AMD, vine construit din 4 nuclee, ce îl fac pregătit să tacteze la o frecvență de 1.GHz.

Bucură-te de o calitate video perfectă, grație ecranului LCD LED din dotare. Prezintă o diagonală normală, de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli. Un plus al acestui display ar fi că este de tip Glare, adică lucios, astfel culorile vor fi vii, contrastul puternic, iar în final te vei bucura de imagini mult mai reale.

Și pe partea de memorie se descurcă destul de ok, fiind proiectat cu un Hard Disk generos cu o capacitate de 500Gb, de tip HDD, având o viteză de rotație de 5400rpm. Iar ca aplicațiile și sistemul de operare (Microsoft Windows 8.1 cu Bing) să ruleze într-un mod fluent, au la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3. În cazul în care acești 4Gb se vor epuiza, există posibilitatea de a se realiza un upgrade de până la 8Gb de memorie, de tip DDR3.

Sunetul puternic, clar și fără distorsiuni, se datorează noii tehnologii audio avansate SonicMaster. Această tehnologiei nouă, vine concepută din două difuzoare stereo înglobate, ce îți oferă în final o calitate audio ireproșabilă.

Pentru a putea realiza o conexiune între dispozitive, ai la îndemână mai mulți conectori, precum: VGA, 2 x USB 2.0, o ieșire audio, Bluetooth și un port HDMI. Iar pentru a îți putea conecta dispozitivul la internet, ai la dispoziție conexiunea prin Wireless 802.11 b/g/n ori conexiunea prin Rețea 10/100/1000.

Fiind un model portabil, îți poți îndrepta atenția către o geantă laptop, astfel trasportul va fi mult mai ușor și totodată device-ul va fi mult mai în siguranță.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • AMD Quad-Core E-Series
  • AMD Radeon HD 8280
  • LCD LED HD
  • SonicMaster
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • Sistem de operare: Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
  • Web HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.