Asus X552CL-SX019D

Cauți să îți achiziționezi un laptop proiectat pentru divertisment și multitasking, cu trăsături moderne, minimaliste pentru a te însoții oricând și oriunde? Și de acesta dată venim cu o sugestie pentru tine, așadar noul device de la Asus din seria X, ar fi exact ceea ce cauți.

Asus X552CL-SX019D este un model ce face parte din noua generație a gadget-urilor. Vine înzestrat cu numeroase specificații revoluționare și un design extrem de atrăgător. Realizat doar din materiale de foarte bună calitate, oferă o rezistență incredibilă și o portabilitate excelentă.

Prețul acestui device de la Asus este de aproximativ 1.700lei, însă dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din promoția zilei.

IMAGINI CU Asus X552CL-SX019D:

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Bucură-te de performanță, cu procesorul integrat Intel Core i3, format din două nuclee, modelul 3217U, ce rulează la o frecvență de 1.8GHz. Împreună cu procesorul grafic înglobat Intel HD Graphics 4000 și cu placa video dedicată din seria GeForce, modelul GT 710M, te vei bucura de o rulare fluentă a aplicațiilor office și multimedia, în permanență.

La exterior este prezentat un display LCD LED, cu o rezoluție HD de 1366×768 și o diagonală generoasă de 15.6inch. O caracteri­stică specială a acestui ecran ar fi că este Glare, astfel imaginile reproduse vor fi de o calitate ireproșabilă cu tentă foarte naturală.

Device-ul de față vine pregătit cu o capacitate de stocare destul de mare, pentru a îți păstra datele personale, fotografii, filme și altele, direct pe Hard Disk-ul de 500Gb, de tip SATA. Totodată are la dispoziție și o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3 de 4Gb, pentru sistemul de operare și diverse aplicații pe care le vei instala. În cazul în care cei 4Gb de memorie se vor epuiza, poți efectua un upgrade de încă 4Gb, de tip DDR3.

Gadget-ul de față vine echipat cu tehnologia revoluționară Sonic Master, ce ajută la redarea sunetului de înaltă calitate prin difuzoarele integrate, fără nici un fel de distorsionări.

Modelul de față din Seria X vine pregătit oricând. Că îl folosești pentru distracție sau muncă, plăcerea de a îl utiliza va fi totuna.  Conversează cu cei dragi prin apeluri video, cu ajutorul camerei Web HD 720p, dotată cu un senzor foarte sensibil, ce funcționează perfect indiferent de luminozitate.

Nici pe partea de conectivitate nu stă deloc mai rău, fiind conceput cu: un port HDMI, două porturi USB 3.0, RJ-45, VGA și o ieșire audio. Iar pentru a putea conecta gadget-ul la internet sau la alte device-uri, poți desigur prin intermediul Rețelei, Wi-Fi-ului sau al Bluetooth-ului.

Fiind noul tău partener, care te va însoții oriunde și oricând, este predispus și la diferite neplăceri, cum ar fi zgârieturi, lovituri etc. Pentru a evită aceste incidente și pentru a beneficia de un transport mai ușor, poți opta pentru o geantă laptop Belkin.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4000
  • LCD LED
  • Tehnologie NVIDIA Optimus
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • SonicMaster

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.