Asus X551MAV-SX300D

Este ok ca atunci când îți dorești să îți achiziționezi un laptop, să faci o alegere bine gândită, pe care să nu o regreți. Nu este cazul să aloci o sumă foarte mare de bani pe un dispozitiv performant, pe care îl vei folosi doar la experiențe office, multimedia și alte operațiuni cotidiene.

Asus X551MAV-SX300D este un laptop destul de ok ca preț, portabil și foarte util. Vine construit cu trăsături normale (380 x 30.9 x 251 mm), bine definite și o greutate de doar 2.15Kg, special pentru a oferii o portabilitate ușoară.

Prețul unui astfel de laptop marca Asus este de aproximativ 1.500lei (vezi preț actualizat), destul de ok aș spune ținând cont de specificațiile sale.

IMAGINI CU Laptop Asus X551MAV-SX300D :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Ca și date tehnice, putem spune că vine destul de pregătit, la interior fiind proiectat un procesor destul de puternic, de tip Intel Quad Core Pentium, model N3530. Construit din 4 nuclee, rulează la o frecvență de 2.1GHz, oferind o utilizare incredibil de rapidă și fluentă.

Desing-ul elegant este completat și de display-ul LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Grație funcției Glare a acestui display, te vei bucura de imagini clare, viu colorate și cu un contrast excelent.

La capitolul memorii, putem spune că vine dotat cu un Hard Disk destul de generos, de 500Gb, cu o vieteză de rotație de 5400rpm. Tot aici, vei avea la dispoziție o memorie RAM, de tip DDR3 de 8Gb, ideală pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le încerci.

Bucură-te de muzica preferată, mulțumită tehnologiei SonicMaster, ce îmbunătățește sunetul radat prin cele două boxe integrate, astfel se va obține un sunet clar puternic și fără a avea vreo distorsionare.

Pe partea de conectivitate, te vei bucura de aproape toate tipurile de conexiuni, precum un port HDMI, un port VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth și o ieșire audio. Iar pentru a te putea conecta la internet cu device-ul tău, beneficiezi de Rețea (10/100) ori de Wireless (802.11 b/g/n).

Așa cum am mai spus mai sus, modelul despre care vorbim este unu portabil, așadar pentru a avea un transport mai ușor și mai sigur, totodată, îți poți îndrepta atenția către o geantă laptop de la Asus.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Quad-Core Pentium
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
  • SonicMaster
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.