Asus X551MAV-SX299D

Atunci când ești hotărât să îți achiziționezi un laptop, trebuie să te gândești foarte bine la ce îl vei folosi. În cazul în care îl vei utiliza la navigarea pe internet și la experiențe office, nu are rost să aloci o sumă foarte mare pentru un device performant. Iar dacă ești pasionat de jocuri, filme etc., merită să investești într-un laptop cu specificații mult mai avansate, pentru a te bucura de performanță și calitate superioară.

Ei bine, astăzi vom discuta despre un laptop destinat în special lucrului cotidian, aplicații office și multimedia. Asus X551MAV-SX299D a fost creat în mod special studenților sau elevilor, deoarece vine la un preț incredibil de mic și cu specificații destul de modeste. Pe lângă acestea, pot spune că are un desing simplu, dat totodată atrăgător, construit dintr-un material din plastic, cântărind doar 2.15Kg. Grație dimensiunilor sale minimaliste de doar 38 x 3.9 x 25.1cm, te vei bucura de o portabilitate foarte bună.

Foarte ieftin, noul laptop Asus X551MAV-SX299D vine la prețul de doar 1.150 lei (vezi preț actualizat), destul de ok pot spune.

IMAGINI CU Laptop Asus X551MAV-SX299D :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La capitolul performanță, vine dotat cu un procesor de tip Intel Celeron Dual Core, model N2830. Format din două nuclee, cu o tehnologie de 22nm, vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.1GHz, astfel te vei bucura de o rulare fluentă și rapidă.

Ecranul LED-backlit din dotare are o diagonala de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Una din specificațiile acestui display ar fi că este Glare (lucios), așadar imaginile reproduse vor fi viu colorate, cu un contrast puternic și foarte reale.

Și pe partea de memorii pot spune că stă destul de bine, având în dotate un Hard Disk generos de 500Gb, de tip SATA, pe care îți poți păstra toate documentele importante, filme, fotografii și multe alte lucruri importante ție. Iar pentru sistemul de operare și pentru alte aplicații pe care vei dorii să le instalezi, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Pentru a realiza diferite conexiuni la internet ori la alte dispozititve, ai la dispoziție o gamă variată de conexiuni, precum: Rețea (10/100/1000), Wireless (802.11 b/g/n), Bluetooth (4.0), Wireless (802.11 b/g/n), USB 2.0, USB 3.0, VGA, HDMI, Microfon și o ieșire audio.

Fiind un laptop portabil, ce te va însoții de acum mai mereu în călătoriile tale, îți poți intrepta atenția către o geantă laptop Asus foarte utilă.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • LED-backlit
  • Glsre HD
  •  Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.