Asus X551MAV-BING-SX366B

Și de această dată cei de la Asus ne surprind cu un model nou de laptop, extrem de portabil și foarte pregătit să execute activitățile office și multimedia.

Asus X551MAV-BING-SX366B este un model ce prezintă un design simplu dar foarte elegant, conceput dintr-un plastic calitativ, ușor și foarte rezistent, cântărind doar 2.15Kg. Astfel îți oferă posibilitatea de al lua cu tine oriunde, oricând fără a avea vreo grijă.

Acum ceva vreme prețul acestui laptop Asus era de 1.399lei, un preț foarte acceptabil. Dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de astăzi.

Imagini cu Asus X551MAV-BING-SX366B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Seria X din care face parte acest Asus, a reușit să conceapă acest device pentru a îmbina foarte bine munca cu divertismentul. Fie că lucrezi, ori că te distrezi, utilizarea acestuia îți oferă o experiență plăcută în ambele situații.

Procesorul din dotare Intel Celeron Dual Core, model N2830, format din două nuclee, tactat la o frecvență de 2160MHz, împreună cu placa video Intel HD Graphics, îți vor oferi o procesare incredibilă și o experiență video pe măsură.

Ecranul acestuia de tip LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch prezintă o rezoluție HD maximă de 1366x768p.Imaginile oferite de acest display, vor fi de o calitate superioară, incredibil de clară, cu o tentă realistă.

Memoria RAM oferă o capacitate de 4Gb de tip DDR3, îndeajuns pentru sistemul de operare Microsoft Windows 8.1, 64 biți, în cazul de față și pentru aplicațiile pe care dorești să le utilizezi. În cazul în care cei 4Gb de memorie se vor ocupa, vei avea posibilitatea de a realiza un upgrade de până la 8Gb.

De acum, poți păstra toate datele personale, filme preferate, muzică și altele, pe acest calculator, deoarece ai la dispozite un Hard Disk cu o capacitate de stocare de 500Gb, și o viteză de rotație incredibilă de 5400rpm.

Calitatea sunetului oferită de seria X de la Asus, vine din partea tehnologiilor SonicMaster și AudioWizard. Aceste tehnologii oferă un sunet puternic, omnidirecțional, la o calitate de grad înalt, perfect pentru acest notebook.

Dar dacă vrei să dispui de un sunet mai puternic decât cel oferit de device, poți opta pentru o Boxă multimedia Logitech, pe care o conectezi la Pc prin jack-ul de 3.5mm.

Pentru o utilizare mai accelerată, ai la dispoziție touchpad-ul cu numeroase caracteristici precum multi-touch, funcție de derulare și de zoom, împreună cu tastatura ergonomică, proiectată dintr-o singură bucată, ce oferă o tastare mai rapidă și corectă.

Și pe partea de conectivitate se descurcă excelent, dispunând de următoarele porturi: HDMI, VGA, USB 2.0, USB 3.0, RJ-45, ieșire audio iar că și comunicații oferă: Rețea, Wi-Fi și Bluetooth.

Cum acest model Asus este unul portabil, pentru a îți ușura transportul și pentru a feri laptop-ul de zgârieturi sau lovituri, îți poți procura un Rucsac Laptop Asus.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • SonicMaster
  • Intel Celeron Dual Core
  • Touchpad cu control multi-touch 
  • Microsoft Windows 8.1, 64 biti
  • Intel HD Graphics
Contra:
  • Fără DVD-RW

Concluzie :

Ținând cont că tehnologia ne acaparează mai mult pe zi ce trece, mereu o să avem nevoie de un laptop în preajma noastră. Așadar, acest laptop Asus X551MAV-BING-SX366B este perfect pentru lucrul cotidian și pentru clipe de divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.