ASUS X550VX-XX016D – laptop modern şi portabil cu platformă hardware puternică

ASUS X550VX-XX016D reprezintă un gadget ultra-performant de generaţie recentă, remarcat printr-un design portabil şi modern. Este un laptop atractiv echipat cu o configuraţie hardware puternică, conceput pentru a susţine fără probleme orice tip de sarcini şi activităţi.

Discutăm despre o variantă Free DOS, ce acceptă fără niciun fel de probleme orice versiune de Linux sau Windows.
Ascunde la interior un acumulator Lithium-Ion cu 4 celule, pentru o autonomie de lucru destul de generoasă.

Acest model recent X550VX-XX016D este prezent de curând în magazinul eMag comercializat cu preţul online de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Remarcăm o construcţie de calitate foarte bună, cu finisaje texturate şi bine definite. Este pe o nuanţă de culoare argintie, are o greutate de doar 2.4kg şi măsoară 251mm în înălţime, 32mm în grosime şi 380mm în lăţime.

Se laudă cu un generos touchpad cu tehnologie intuitivă Smart Gesture (multi-touch), precum şi cu o tastatură numerică/internaţională de tip chiclet.

Acelaşi dispozitiv de generaţie nouă este disponibil şi în magazinele online evoMag şi Cel.

Imagini cu ASUS X550VX-XX016D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noua variantă de la Asus din seria X vine prevăzută cu un display LCD LED de tip Glare (lucios). Reprezintă un ecran de calitate foarte bună, cu o rezoluţie High Definition la 1366 x 768pixeli.

La capitolul performanţe hardware, se laudă cu un procesor puternic i7 – 6700HQ de la Intel, provenit din arhitectura recentă Skylake. Are la bază un Cache de 6Mb, 4 nuclee şi o tehnologie de 14nm. Ca şi frecvenţă de tactare, rulează din fabrică la 2.6GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate ajunge la 3.5GHz.

Pe partea de grafică, integrează atât o placă video dedicată GeForce GTX 950M, cât şi un procesor grafic integrat HD Graphics 530 de la Intel. Cea dintâi se bucură de chipset video de la nVidia, de o capacitate de memorie video de 2Gb de tip GDDR5, precum şi de tehnologiile avansate nVidia PhysX şi CUDA.

Din punct de vedere al memoriilor, vine standard echipat cu 4Gb de tip DDR4 (2.13GHz) de memorie RAM, precum şi cu o unitate de stocare HDD (7400rpm) cu capacitatea de 1Tb.

Pune la îndemână un microfon array integrat, o cameră Web VGA, un cititor de carduri SD, o unitate DVD Rw, precum şi difuzoare audio integrate SonicMaster.

Ca şi conectivitate, deţine Wi-Fi, LAN (RJ-45), Bluetooth, două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI, un port VGA şi o ieşire audio.

Concluzie:

În concluzie, ASUS X550VX-XX016D este un gadget modern şi portabil cu performanţe hardware puternice, ideal oricărui tip de activitate de lucru.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • Modern
  • Portabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.