ASUS X550VX-XX015D – laptop multimedia cu performanţe hardware excelente

ASUS X550VX-XX015D este un laptop multimedia de generaţie nouă, un dispozitiv modern echipat cu performanţe hardware bune şi bine echilibrate. Se dovedeşte a fi o alegere inteligentă, atât lucrului de birou, cât şi celui din deplasare, în ambele cazuri oferind o funcţionalitate ireproşabilă.

Avem de-a face cu o variantă Free DOS, ce integrează un acumulator Lithium Ion cu patru celule. Este o baterie decentă, ce asigură o autonomie de lucru de până la maxim 4-5 ore.

Acest model X550VX-XX015D este comercializat online şi de către magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o construcţie de calitate foarte bună, cu elemente şi finisaje extrem de moderne. Este pe o nuanţă de culoare argintie, cântăreşte în jur de 2.4kg şi măsoară standard 380 x 29.2 – 31.7 x 251 (W x H x D) mm.

Înglobează o tastatură internaţională/numerică foarte plăcută la utilizare, precum şi touchpad-ul generos, ce acceptă suport multi-touch.

Acelaşi laptop avantajos se regăseşte şi în ofertele magazinelor Cel şi evoMag.

Imagini cu ASUS X550VX-XX015D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Poartă un LCD LED de tip Glare (lucios), ce măsoară o diagonală obişnuită de 15.60 inch. Este un display de calitate, ce reuşeşte să reproducă imaginea la o rezoluţie maximă HD de 1366 x 768 pix.

În ceea ce îl privesc performanţele, noul dispozitiv de la Asus deţine un procesor Intel Core i5-6300HQ, de pe arhitectura Skylake. Include patru nuclee, un Cache de 6Gb şi o tehnologie de fabricaţie de 14nm, frecvenţa standard de rulare fiind de 2.3GHz. Însă, mulţumită tehnologiei avansate Turbo Boost, în cazuri extreme frecvenţa poate ajunge până la maxim 3.2GHz.

La capitolul grafică, producătorul l-a proiectat atât cu un procesor grafic integrat Intel HD Graphics 530, cât şi cu o placă video dedicată GeForce GTX 950M. Cea din urmă, are chipset-ul video de la nVidia, capacitatea de memorie fiind de 2.0Gb, de tip GDDR5.

Pe partea de memorii, include doar 4Gb de tip DDR4 de memorie RAM, cu o frecvenţă de 2.1GHz, cât şi o unitate HDD, cu capacitatea de stocare de 1Tb (7200rpm).

Vine destul de bine pregătit şi din punct de vedere al echipărilor multimedia, beneficiind de: două difuzoare audio încorporate (SonicMaster), de un microfon array integrat, de un WebCam VGA, de o unitate DVD Rw, precum şi de un cititor de carduri SD.

Iar ca şi conectivitate, se laudă cu: două porturi USB 3.0, cu un port USB 2.0, cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu un port VGA, cu conexiune Bluetooth 4.0, cu LAN (Reţea 10/100/100) şi cu Wireless 802.11 b/g/n.

Concluzie :

Concluzionând, ASUS X550VX-XX015D reprezintă un laptop multimedia cu performanţe hardware superioare, ideal atât de acasă, cât şi din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Modern
  • Free DOS
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.