Asus X550LDV-XX827D

Dacă laptop-ul cel vechi întârzie să răspundă cerințelor tale și asta te nemulțumește extrem de mult, astfel încât ești hotărât să îl schimbi cu un model mai nou și mai performant, cei de la Asus își fac apariția cu un model nou, foarte inteligent.

Asus X550LDV-XX827D vine pregătit să satisfacă toate capriciile în materie de tehnologie și design. Pe lângă specificațiile revoluționare pe care le posedă, prezintă și un aspect incredibil de atrăgător, definit perfect până la cele mai mici detalii. Modelul de față este construit dintr-un plastic foarte rezistent și calitativ, având o greutate de doar 2.3Kg, oferind o portabilitate ușoară.

Acest model de laptop de la Asus îl poți găsi la prețul de aproximativ 2.499lei. Un preț corect pot spune, însă dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din promoția de astăzi.

IMAGNI CU Asus X550LDV-XX827D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

De acum, poți viziona cele mai bune filme, videoclipuri etc., la o calitate superioară, pe generosul display de tip LCD LED, cu diagonală de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768pixeli.

La interior este proiectat să ruleze un procesor destul de puternic de tip Intel Core i7, format din două nuclee, ce tactează la o frecvență de 2GHz. Fiind un procesor de generație nouă, beneficiază de tehnologia revoluționară Intel Turbo Boost 2.0. Această tehnologie oferă mai multă performanță atunci când este cazul. Așadar permite celor două nuclee aflate pe procesor, în mod automat să ruleze la o frecvență de până la 3.1GHz, astfel performanța procesorului este mărită.

Împreună cu chipset-ul video NVIDIA, modelul 820M, din seria GeForce, te vei bucura de o rulare incredibilă a aplicațiilor multimedia și office.

Acest model de la ASUS îți permite să îți păstrezi în siguranță toate datele personale direct pe Hard Disk-ul din dotare, grație capacității acestuia de stocare de până la 500Gb. Iar pentru a rula perfect sistemul de operare și alte aplicații pe care le vei instala, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3 de 4Gb. În cazul în care se ocupă acești 4Gb, ai posibilitatea de a executa un upgrade de până la 8Gb de memorie, tip DDR3.

Bucură-te de muzica preferată redată prin cele două difuzoare stereo integrate. Calitatea sunetului oferit este îmbunătățită de tehnologia SonicMaster, astfel sunetul va fi  clar și destul de puternic.

Putem spune că excelează și la capitolul conectivitate, dispunând de mai toate tipurile de conexiuni, precum: ieșire audio, VGA, USB 2.0, USB 3.0(2) și HDMI. Iar pentru a conecta Pc-ul la internet sau la alte device-uri poți foarte simplu prin intermediul Bluetooth-ului, Rețelei sau Wireless-ului.

După cum spuneam, acest model de laptop din Seria X este foarte portabil, astfel te va însoții oricând și oriunde. Pentru a ușura transportul și pentru a proteja device-ul de inevitabile lovituri, îți poți îndrepta atenția către un rucsac laptop.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i7
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED
  • Tehnologie NVIDIA Optimus
  • SonicMaster
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Momentan nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.