Asus X550JX-XX018D – un laptop distins de generaţie recentă, cu un nivel superior de performanţă

Laptop-ul Asus X550JX-XX018D este un device puternic, echipat cu cele mai recente şi avansate componente, astfel să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă şi să sporească productivitatea.

Este un model din gama 2015, ultra modern şi ultra portabil, echipat cu tastatură numerică şi internaţională şi cu un touchpad generos, cu diverse funcţii.

Preţul de achiziţionare este pe măsura calităţii şi a performanţei, astfel se poate procura din stocul eMag cu preţul de 3.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, surprinde prin elemente şi finisaje moderne, fiind “îmbrăcat” cu o carcasă din plastic calitativ, pe un fond gri. Din punct de vedere tehnic, măsoară 38 x 3.17 x 25.1(W x H x D) cm şi cântăreşte numai 2.45Kg.

Acelaşi laptop ultra performant îl întâlnim şi în gama de produse a celor de la Flanco.

Imagini cu Asus X550JX-XX018D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Laptop-ul de faţă, deţine în dotare un LCD LED de tip glare, adică lucios, cu diagonala de 15.6”. Este un ecran foarte bun, ce asigură reproducerea conţinutului la o rezoluţie de 1366 x 768p, într-un format High Definition.

În privinţa detaliilor hardware, se laudă cu un procesor i7, model 4720HQ, tactat la 2.6GHz (Turbo Boost 3.6GHz), mai beneficiază de o placă video de tip dedicată, din seria GeForce, model GTX 950M şi de o capacitate de 4Gb de memorie RAM, cu o frecvenţă de 1.6GHz , de tip DDR3.
Vis-a-vis de stocarea de date, se bucură o capacitate de stocare de 240Gb, de tip SSD.

Capitolul multimedia este reprezentat de către: o cameră Web, de două difuzoare audio stereo de calitate superioară, de cititor de carduri SD, de microfon integrat şi de DVD Rw.

Iar cât despre conectivitate, se laudă cu o serie diversificată de conectori şi conexiuni, precum: port HDMI, ieşire audio, port USB 2.0, două porturi USB 3.0, port VGA, Bluetooth, Wireless şi port RJ-45 pentru LAN.

În concluzie, Asus X550JX-XX018D este un laptop extrem de puternic, ultra distins şi portabil, ce garantează o productivitate ridicată şi un nivel de funcţionalitate excepţional.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video GeForce GTX 950M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.