Asus X550JX-XX017D – un laptop puternic și modern, ce se adaptează ușor oricărei activități de lucru

Asus X550JX-XX017D este un nou model de laptop, ce aparține gamei 2015, un device ce dispune de performanțe înalte și de un aspect extraordinar de atrăgător și totodată portabil.

La interiorul acestuia, se regăsesc numeroase componente ce construitesc o configurație hardware extrem de puternică. Așadar, întâlnim un procesor Intel Core i7, un procesor grafic Intel HD Graphics 4600, de tip integrat, 4Gb de RAM și 1TB de memorie de stocare.

Costul produsului este pe măsura performanțelor, astfel nu aș spune că este foarte accesibil, însă este corect și justificat. Modelul de față îl întâlnim în oferta celor de la eMag la prețul de 3.279 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al construcției, prezintă o carcasă din plastic, de culoare gri închis. Măsoară numai 380 x 29.2 – 31.7 x 251 (W x H x D) mm și cântărește doar 2.45Kg. Se laudă cu un touchpad cu control multi-touch, ce acceptă mai multe funcții, mai dispune și de tastatură numerică și internațională, având la bază tehnologia avansată IceCool.

Imagini cu Asus X550JX-XX017D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, se prezintă cu un display de tip Glare, cu diagonala de 15.6inch. Acest LCD LED asigură reproducerea conținutului într-un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Se bucură de un nivel superior al performanțelor tehnice, având la bază un procesor puternic i7, rulat la 2.6GHz (3.6GHz Turbo Boost), o placă video dedicată, din seria GeForce, model GTX 950M, optimizată prin tehnologia NVIDIA Optimus și o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, de tip DDR3.

Cât despre stocarea datelor și a fișierelor, pune la îndemână o capacitate de 1Tb, de tip HDD, cu o viteză de 5400rpm.

Din punct de vedere al capitolului multimedia, vine echipat cu cititor de carduri SD, cu microfon integrat, cu WebCam, cu DVD Rw și cu difuzoare integrate stereo, îmbunătățite prin tehnologia SonicMaster.

Iar ca și conexiuni și conectori, se laudă cu Bluetooth, cu Wireless, cu Rețea (RJ-45), cu 2 x USB 3.0, cu USB 2.0, cu HDMI și cu ieșire audio.

În cazul în care capacitatea de memorie de stocare îți este insuficientă, îți pot îndrepta atenția către un HDD extern WD My Passport Ultra de 1TB, 2.5″, cu USB 3.0, pe Negru.

Acestea fiind spuse, Asus X550JX-XX017D este un laptop cu performanțe puternice, portabil și atractiv, ideal oricăror sarcini de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce GTX 950M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.