Asus X550JX-XX016D – un device portabil şi atractiv, cu specificaţii hardware superioare

Asus X550JX-XX016D este un laptop cu performanţe hardware superioare, ce se bucură de o portabilitate şi un design extraordinar, fiind ideal în orice situaţie.

În dotarea acestui device, găsim tastatură numerică, tastatură internaţională şi un touchpad cu acţiuni multi-touch (cu funcţii de lansare, zoom şi derulare). Beneficiază de acumulator Li-Ion cu 4 celule şi de tehnologia avansată IceCool, ce nu permite device-ului să se încingă.

Preţul de achiziţionare al laptop-ului este pe măsura nivelului de performanţă şi al caracteristicilor, astfel este comercializat cu preţul de 2.942 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design şi specificaţii tehnice, se evidenţiază printr-un aspect plăcut, modern şi portabil, având o carcasă rezistentă din plastic, de culoare gri combinat cu albastru. Construcţia device-ului cântăreşte în jur de 2.45Kg şi măsoară 380 x 29.2 – 31.7 x 251(W x H x D) mm.

Imagini cu Asus X550JX-XX016D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Laptop-ul de faţă beneficiază de un display excelent, de tip Glare, de 15.6inch. Avem de-a face cu un LCD LED HD, cu o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

Ca şi configuraţie hardware, se bucură de un procesor i5, rulat la o frecvenţă de 2.8GHz (Turbo Boost 3.4GHz), de o placă video GeForce, model GTX 950M, dedicată şi de o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 4Gb.

În privinţa stocării de date, vine dotat cu un Hard Disk generos, cu capacitatea de 1Tb, de tip HDD.

Din punct de vedere multimedia, dispune de o linie audio stereo, optimizată prin tehnologia SonicMaster, de o cameră Web VGA, de cititor de carduri SD, de microfon incorporat şi de DVD Rw.

Iar cât despre conectivitate, se laudă cu Bluetooth, cu Wi-Fi şi cu Reţea, plus cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu un port USB 2.0, cu două porturi USB 3.0 şi cu VGA.

Pentru a îl putea lua în siguranţă toate călătoriile tale, poţi opta la o geantă laptop HP Top Load, de 16”, pe negru.

În concluzie, Asus X550JX-XX016D este un laptop de calitate înaltă, un model portabil, performant şi distins, capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video GeForce GTX 950M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.