Asus X550JK-XX116D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Asus X550JK-XX116D reprezintă alegerea perfectă, atunci când dorești să îți achiziționezi un laptop de calitate, cu funcții inteligente și cu un design extrem de atrăgător.

Se laudă cu o serie de specificații avansate, ce oferă o funcționalitate excepțională în orice gamă largă de activități.

Este evidențiat printr-un aspect ultra-modern, cu trăsături slim de 380 x 29.2 – 31.7 x 251 mm și cântărește doar 2.45Kg. Prezintă finisaje elegante și bine definite, fiind construit dintr-un plastic de calitate superioară, venind standard pe un exterior de culoare gri închis.

Așadar, un astfel de gadget Asus, atrăgător, calitativ și cu un grad ridicat de performanță se regăsește la prețul de 2.999lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus X550JK-XX116D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Pe partea de imagine, vine proiectat cu un ecran de 15.6inch, de tip LCD LED. Este un display cu un format HD, având o rezoluție de 1366 x 768p, ce are la bază caracteristica specială Glare, adică este un ecran de tip lucios, ce oferă o calitate ireproșabilă a conținutului redat.

La nivel de configurație hardware, vine pregătit să ruleze un procesor excelent, Intel Core i7, model 4710HQ. Este un procesor creat pe arhitectura Haswell, ce are la bază 4 nuclee, un cache de 6.1Gb și tactează la o frecvență de 2.5Ghz. Însă, mulțumită tehnologiei Turbo Boost de la Intel, de care se bucură acest procesor, puterea acestuia va fi dezvoltată în mod automat până la 3.5GHz.

În completarea acestei configurații, vine o placă video din seria GeForce, model GTX 850M, de tip dedicată. Are o capacitate de memorie video de 2Gb, de tip DDR3, iar producătorul chipset-ului este de la nVidia.

De acum, poți stoca un număr mare de fișiere și date personale, asta mulțumită Hard Disk-ului din dotare cu capacitatea de un 1Tb. Tot la acest capitol, trebuie să menționam că mai vine utilat cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb, o capacitate ce poate fi dezvoltată până la 8Gb, de tip DDR3 de memorie.

Și pe partea de multimedia se descurcă excepțional, fiind echipat cu: DVD RW, cititor de carduri (SDHC, SD, SDXC), cameră Web VGA, microfon și un sistem audio SonicMaster, format din două difuzoare stereo.

Nici conectivitate nu este mai slab pregătită, ba din contră, pune la dispoziție următoarele conexiuni și porturi extrem de eficiente, precum: un port mini VGA, o ieșire audio, un port USB 2.0, un port HDMI, două porturi USB 3.0, un port RJ-45 pentru conectarea la Rețea, Wireless și Bluetooth 4.0.

În concluzie, laptop-ul Asus X550JK-XX116D este dispozitivul ideal, ce oferă un nivel ridicat de performanță și un design ultra-modern.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i7
 • Intel HD Graphics 4600
 • LCD LED
 • HD
 • Glare
 • Tehnologie NVIDIA Optimus
 • SonicMaster
 • Web
 • Tehnologie IceCool
 • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.