Asus X550JK-XX115D

Dacă ești în căutarea unui laptop performant, cu specificații de ultimă generație, portabil și atrăgător, Asus X550JK-XX115D este modelul ce reprezintă alegerea ideală.
Noul gadget prezintă o configurație revoluționară, fiind echipat cu componente noi, ce îl fac pregătit să se descurce uimitor în orice situație, fie multimedia, office sau gaming.

Se remarcă în mod special prin intermediul design-ului excelent și a trăsăturilor sale slim. Cu o grosime de doar 29.2mm și o greutate de 2.45Kg, portabilitatea acestuia este la un nivel ridicat. Prezintă un format compact, cu detalii bine finisate și o textură modernă, ce îi oferă o eleganță ireproșabilă.

Prețul de achiziție al acestui gadget Asus X550JK-XX115D este aproximativ 2.600lei (Vezi preț actualizat), un preț bun și corect vis-a-vis de configurația și aspectul acestuia.

IMAGINI CU Laptop Asus X550JK-XX115D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La capitolul configurație, asigură o viteză de lucru foarte rapidă și cele mai bune performanțe, grație procesorului Intel Core i5, model 4200H. Este conceput pe arhitectura Haswell, are la bază două nuclee și garantează o frecvență de 2.8GHz. Însă, fiind un model de ultimă generație, se bucură și de noua tehnologie de la Intel, Turbo Boost. Aceasta mărește puterea procesorului până la 3.4GHz, în mod automat, doar atunci când este necesar.

Placa video este una de tip dedicată, nVidia din seria GeForce model GTX 850M, Prezintă o capacitate de 2Gb de memorie și oferă cele mai bune performanțe. Așadar, mulțumită acesteia, poți încerca cele mai bune și noi jocuri apărute la ora actuală.

Modelul de față include un Hard Disk destul de generos, cu o capacitate de 1Tb, cu un tip de stocare HDD. Tot aici, vine dotat cu o capacitate de memoria RAM de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1.6GHz, ce poate fi extinsă până la 8Gb de memorie.

Și pe partea de multimedia se descurcă foarte bine, integrând aproape toate perifericele de care ai avea nevoie de la un PC. Așadar, dispune de: Bluetooth, un port HDMI, o intrare USB 2.0, două intrări USB 3.0, un port mini-VGA și o ieșire audio. Iar pe partea de conectivitate la Web, oferă Wireless integrat și port Rj-45 pentru Rețea.

În concluzie, pot spune că este un model de laptop foarte bine echipat, modern și elegant, ce prezintă un raport preț-calitate excelent.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i5
 • Intel HD Graphics 4600
 • LCD LED
 • Glare
 • HD
 • Tehnologie NVIDIA Optimus
 • GeForce GTX 850M
 • SonicMaster
 • Tehnologie IceCool
 • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.