Asus X550CC-XX085D

Nu întotdeauna un laptop performant necesită și un preț mai ridicat. Așadar, astăzi vom discuta despre un model de laptop performant, cu un design distins și la un preț foarte atractiv.

Asus X550CC-XX085D este un device nou, conceput anul acesta, ce vine pregătit să se descurce uimitor de bine în orice situație, grație configurației sale de ultimă generație. Aspectul acestui notebook mi se pare a fi printre cele mai atractive la ora actuală de pe piața gadget-urilor. Foarte elegant, modern, vine construit din materiale de calitate superioară, având o greutate de doar 2.3Kg, așadar îl poți lua cu tine de fiecare dată când dorești, fără a îi simți prezența.

Prețul acestui laptop Asus X550CC-XX085D la data de 14-11-2014 era de 1.749lei (vezi preț actualizat), un preț excelent, luând în considerare raportul preț-calitate.

IMAGINI CU Laptop Asus X550CC-XX085D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Cu siguranță vei rămâne captivat de imaginile incredibile reproduse pe ecranul de tip LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. O caracteristică interesantă a acestui display ce îmbunătățești calitatea video ar fi că este Glare, adică lucios. Mulțumită acestei caracteristici, imaginile vor fi viu colorate, cu un contrast puternic și foarte naturale.

Ca și performanță, vine proiectat cu un procesor puternic Intel Core i3, modelul 3217U, format din două nuclee. Cu o tehnologie a procesorului de 22nm, vine pregătit să tacteze la o frecvență de 1.8GHz, astfel te vei bucura de o rulare incredibil de rapidă și fluentă a aplicațiilor.

Nici pe partea de memorii nu stă mai rău, fiind dotat cu un Hard Disk generos, cu o capacitate de stocare de 500Gb și cu o viteză de rotație de 5400rpm. Memoria RAM, și ea este îndeajuns de ok pentru sistemul de operare și pentru alte aplicații, respectiv cu o capacitate de 4Gb, de tip DDR3.

La capitolul audio, ne încantă auzul cu un sunet excelent, puternic și fără a avea vreo distorsionare, redat prin cele două difuzoare integrate, îmbunătățit de tehnologia audio SonicMaster.

Conectează-ți rapid și ușor noul dispozitiv la internet, prin intermediul conexiunii prin Rețea(RJ-45) ori prin Wireless. Iar în cazul în care dorești o conexiuni între device-uri, ai la dispoziție mai multe variante, precum: un port HDMI, o ieșire audio, VGA, Bluetooth, un port USB 2.0 și un port USB 3.0.

După cum spuneam mai sus, modelul de față, marca Asus, este unul de tip portabil, așadar pentru un transport mai ușor și pentru o siguranță mai bună, poți opta pentru o geantă laptop Asus.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4000
  • LCD LED
  • Glare HD
  • SonicMaster
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Tastatura internationala
  • Camera Web HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.