ASUS X541UV-XX104T – laptop performant şi modern din generaţia anului 2016

ASUS X541UV-XX104T reprezintă un laptop portabil şi modern cu performanţe hardware superioare, ideal atât activităţilor susţinute de acasă, cât şi celor din deplasare. Este un model avantajos din punct de vedere al raportului dintre calitate şi preţ, ce merită o atenţie specială dacă eşti în căutarea unui astfel de device.

Ei bine, gadget-ul de faţă vine din fabrică instalat cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi, însă este de menţionat faptul că suportă orice versiune de Windows sau Linux. Totodată, vine la pachet şi cu un trial pentru 30 de zile pentru noua versiune de Microsoft Office 365 Customers.

Acest model X541UV-XX104T este disponibil deja în stocul celor de la eMag la preţul de achiziţie de 2.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii estetice, prezintă un design interesant cu detalii moderne şi elegante, totul fiind pe un fond de culoare maro închis. Construcţia distinsă din plastic de calitate înaltă cântăreşte în jur de 2kg, dimensiunile standard măsurând 381.4 x 27.6 x 252 (W x H x D) mm.

Atât touchpad-ul precis şi generos cu control multi-touch, cât şi tastatura numerică/internaţională vor garanta o productivitate ridicată, indiferent de sarcina de lucru desfăşurată.

Imagini cu ASUS X541UV-XX104T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul laptop atractiv al producătorului Asus vine echipat cu un LCD LED de 15.6” în diagonală. Reprezintă un display lucios, respectiv glare, ce oferă o rezoluţie High Definition la 1366 x 768pixeli.

Privind platforma hardware de sub „capotă”, dăm peste un procesor i5 – 6198DU de la Intel, conceput pe arhitectura Skylake. Dispune de 2 nuclee şi de un Cache de 3Mb, precum şi de o tehnologie de 14nm. Rulează standard la o frecvenţă de 2.3GHz, însă cu ajutorul tehnologiei avansate Turbo Boost în cazuri extreme poate ajunge până la 2.8GHz.

Beneficiază atât de un procesor grafic integrat HD Graphics 510 de la Intel, cât şi de o placă video dedicată GeForce 920MX. Are o capacitate de memorie video de 2Gb şi chipset video de la nVidia, având la bază caracteristica specială nVidia Optimus.

Poate fi dotat cu până la 12Gb de tip DDR4 de memorie RAM, însă din fabrică vine cu doar 4Gb cu o frecvenţă de 2.13GHz. În privinţa stocării de date şi fişiere, pune la dispoziţie un HDD cu 5400rpm de 1Tb. Din punct de vedere multimedia, dispozitivul de faţă beneficiază de WebCam VGA, de cititor de carduri SD, SDHC şi SDXC, de microfon integrat, de DVD Rw şi de difuzoare audio SonicMaster.

Este prevăzut cu un port USB 3.0, cu un port USB 2.0, cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu un port VGA, cu LAN (RJ-45), cu Bluetooth 4.0 şi cu Wi-Fi.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X541UV-XX104T este un gadget performant şi modern de generaţie nouă, cu capacitatea de a garanta o productivitate ridicată în orice situaţie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Modern
  • Microsoft Windows 10 Home, 64 biti
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.