ASUS X541UV-XX104D – laptop performant şi modern de generaţie nouă

ASUS X541UV-XX104D se dovedeşte a fi un nou laptop portabil şi modern, cu o platformă hardware foarte bună şi bine echilibrată. Datorită performanţelor sale de excepţie este capabil să garanteze o productivitate ridicată indiferent de activitatea de lucru desfăşurată.

Este un model Free DOS, ce oferă posibilitatea utilizatorilor de a instala orice versiune de Windows sau Linux. Acunde o baterie de tip Lithium-Ion cu 3 celule, pentru o autonomie destul de bună în condiţii decente de lucru.

Acest model recent X541UV-XX104D este comercializat online deja de către magazinul de specialitate eMag, cu doar 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Integrează atât o tastatură internaţională, cât şi numerică, precum şi un touchpad generos şi precis cu suport multi-touch. Ambele vor garanta o utilizare pe cât se poate de confortabilă, de rapidă şi de corectă.

Poartă o carcasă modernă concepută în mare parte din plastic de calitate foarte bună. Este de culoare maro închis, cântăreşte în jur de 2kg şi măsoară standard 381.4 x 27.6 x 252 (W x H x D) mm.

Acelaşi gadget de generaţie nouă poate fi achiziţionat şi din magazinele online Cel şi evoMag.

Imagini cu ASUS X541UV-XX104D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Asus a echipat noul device cu un ecran LCD LED, ce măsoară 15.6” în diagonală. Vorbim despre un display de calitate înaltă, de tip lucios (Glare), ce oferă o rezoluţie High Definition al 1366 x 768 pixeli.

La nivel de performanţe hardware, aşa cum am spus vine prevăzut cu o platformă bună şi extrem de bine echilibrată. Deţine un procesor Intel Core i5 – 6198DU, realizat pe arhitectura Skylake. Are un Cache de 3Mb, două nuclee şi o tehnologie de 14nm. Standard rulează la o frecvenţă de 2.3GHz, însă datorită tehnologiei avansate Turbo Boost poate creşte până la 2.8GHz.

Ca şi grafică, are la bază atât procesorul grafic integrat HD Graphics 510 de la Intel, cât şi placa video dedicată GeForce – 920MX. Cea dedicată se laudă cu Tehnologia nVidia Optimus, cu o capaictate de memorie video de 2Gb de tip DDR3, precum şi cu chipset video de la nVidia.

Poate fi dotat cu până la 12Gb de tip DDR4 de memorie RAM, însă din fabrică vine cu numai 4Gb cu o frecvenţă de 2.133GHz. În privinţa capacităţii de memorie de stocare, dispune de un HDD cu 5400rpm, cu o capacitate de 1Tb.

Pune la îndemână un cititor de carduri 3în1 (SD/SDHC/SDXC), un WebCam VGA, un microfon integrat, o unitate DVD Rw, precum şi două difuzoare SonicMaster.

Conectivitatea este asigurată de următoarele: conexiune Bluetooth 4.0, conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n, conexiune LAN (Reţea 10/100), port HDMI, port USB 2.0, port USB 3.0, VGA, şi ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X541UV-XX104D reprezintă un gadget modern, portabil şi performant, capabil să asigure productivitate în orice activitate de lucru.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Portabil
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.