ASUS X541UA-XO032D – laptop modern şi accesibil cu performanţe excelente

ASUS X541UA-XO032D este un laptop accesibil ca preţ, dotat cu performanţe hardware puternice, precum şi cu un design elegant şi portabil. Reprezintă un model multimedia, conceput în mod special pentru activităţile cotidiene fie ele susţinute de la birou, fie din deplasare.

Notebook-ul de faţă îşi face apariţia standard fără sistem de operare, respectiv Free DOS, lucru ce permite instalarea sistemului de operare dorit. Bateria Lithium Ion cu 3 celule pe care o deţine, garantează o autonomie de lucru generoasă în condiţii decente.

Acest model X541UĂ-XO032D poate fi achiziţionat şi online din stocul celor de la eMag, cu numai 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm o construcţie din plastic de calitate cu detalii şi finisaje moderne. Este pe un fond de culoare maro închis, are o greutate de aproximativ 2kg şi măsoară standard 381.4 x 27.6 x 252 (W x H x D) mm.

Atât tastatura internaţională/numerică, cât şi touchpad-ul generos cu control multi-atingere vor asigura o utilizare confortabilă, rapidă şi precisă.

Acelaşi dispozitiv avantajos este prezent şi în magazinele de specialitate evoMag şi Cel.

Imagini cu ASUS X541UA-XO032D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul Asus pune la dispoziţie un ecran de tip LCD LED, ce masoară 15.6” în diagonală. Reprezintă un display Anti-Glare, respectiv mat, ce oferă o rezoluţie High Definition la 1366 x 768 pixeli.

Discutând din punct de vedere hardware, dăm peste procesorul Intel Core i5 – 6198DU, realizat pe recenta arhitectură Skylake. Include două nuclee, o tehnologie de 14 nm şi un Cache de 3Mb. Ca şi frecvenţă de rulare, standard tactează la 2.3GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate ajunge la 2.8GHz.

Grafica acestui laptop multimedia constă în procesorul grafic HD Graphics 510 de tip integrat, cu chipset video de la Intel.

La nivel de memorie RAM, vine prevăzut cu doar 4Gb de tip DDR4, cu o frecvenţă de 2.13GHz. Este de menţionat faptul că acceptă să fie echipat cu până la 12Gb de tip DDR4. Cât despre memoria de stocare, deţine un HDD cu capacitatea de 1Tb şi cu o viteză de 5400rpm.

Este proiectat cu două difuzoare SonicMaster, cu WebCam VGA, cu microfon integrat, cu DVD RW, precum şi cu cititor de carduri 3 în1 (SD,SDHC, SDXC).

Iar ca şi porturi şi conexiuni, se laudă cu HDMI, cu USB 2.0, cu USB 3.0, cu VGA, cu ieşire audio, cu LAN (Reţea 10/100), cu Wi-Fi şi cu Bluetooth 4.0.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X541UA-XO032D este un device de generaţie nouă, echipat cu performanţe hardware excelente, precum şi cu un aspect portabil şi modern.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Portabil
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.