ASUS X541UA-XO030T – laptop modern şi portabil cu performanţe hardware bine echilibrate

ASUS X541UA-XO030T reprezintă un dispozitiv multimedia cu performanţe hardware bune, provenit din ultima generaţie de laptop-uri a celor de la Asus. Nu doar că impresionează prin funcţionalitate, ci şi printr-o portabilitate ridicată şi design ultra-modern.

Discutăm despre o variantă atractivă ce vine standard cu sistem de operare Microsoft Win 10 Home (64 biţi), care bineînţeles acceptă orice versiune recentă de Linux sau Windows. În plus de asta deţine şi un trial pentru 30 de zile pentru noul Office 365 Customers.

Acest model X541UA-XO030T se poate achiziţiona online şi din stocul celor de la eMag cu doar 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa autonomiei de lucru, integrează un acumulator decent de tip Lithium Ion cu 3 celule, pentru o durată de lucru de până la 4-5 ore în condiţii modeste.

Prezintă un exterior ultra-modern şi elegant cu finisaje distinse, totul fiind pe o nuanţă de culoare maro închis. Este în totalitate construit din plastic calitativ, cântăreşte în jur de 2kg şi măsoară standard 381.4 x 27.6 x 252 (W x H x D) mm.

Imagini cu ASUS X541UA-XO030T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua versiune de la Asus vine echipată cu un LCD LED de tip Anti-Glare, respectiv mat. Măsoară o diagonală des întâlnită de 15.6”, având o rezoluţie HD la maxim 1366 x 768pixeli.

În privinţa platformei hardware, deţine integrat procesorul i3 – 6100U de la Intel, conceput pe noua arhitectură Skylake. Are 2 nuclee, un Cache de 3Mb şi o tehnologie de 14 nm, frecvenţa de tactare fiind de 2.3GHz.

Ca şi grafică, device-ul de face vine prevăzut cu procesorul grafic integrat HD Graphics 520 de la Intel.

Vine dotat cu 4Gb de tip DDR4 de memorie RAM, cu o frecvenţă de 2.13GHz, maxima acceptată fiind de până la 12Gb (de tip DDR4). În privinţa stocării de date, beneficiază de o unitate SSD cu capacitatea de 256Gb.

Dispune de cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC, SDXC), de WebCam VGA, de microfon integrat, de unitate optică DVD-Rw şi de difuzoare audio integrate SonicMaster.

Are la bază un port USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, un port VGA, o ieşire audio, conexiune Wi-Fi, LAN (RJ-45) şi conexiune Bluetooth.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X541UA-XO030T reprezintă un gadget portabil şi modern de generaţie nouă, echipat cu o platformă hardware bună şi bine echilibrată.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware foarte bune
  • Modern
  • Portabil
  • Microsoft Windows 10 Home
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.