ASUS X540LJ-XX403T – laptop modern cu performanţe hardware bune

ASUS X540LJ-XX403T reprezintă un laptop flexibil cu o platformă hardware bună, cu capacitatea de a se adapta perfect oricărei sarcini de lucru. Este un model de buget, conceput după ultimele generaţii, ideal pentru activităţile de zi cu zi fie ele de acasă, fie din deplasare.

Desigur, acceptă orice versiune de Windows sau Linux, însă din fabrică vine instalat cu Microsoft Win 10 Home (64 biţi). În plus de asta, beneficiază şi de un Trial de 30 de zile pentru noua versiune Microsoft Office 365 Customers.

Acest model X540LJ-XX403T poate fi achiziţionat deja din stocul eMag cu preţul accesibil de 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, prezintă o construcţie portabilă şi modernă cu finisaje perfect definite. Este pe o nuanţă de culoare maro închis, fiind integral construit din plastic de calitate bună. Cât despre detaliile tehnice, ar fi de menţionat că are o greutate de numai 1.9kg şi că măsoară standard 381.4 x 27.2 x 251.5 (W x H x D) mm.

Asigură o utilizare confortabilă, precisă şi rapidă prin prisma tastataturii numerice/internaţionale, precum şi a touchpad-ului generos cu suport multi-atingere.

Imagini cu ASUS X540LJ-XX403T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul gadget de la Asus vine proiectat standard cu un LCD LED de tip Glare, respectiv lucios. Reprezintă un display High Defintion cu o rezoluţie maximă de 1366 x 768, ce măsoară în diagonală 15.6inch.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, include un procesor i3 de la Intel, model 5005U, de pe arhitectura Broadwell. Are un Cache de 3Mb, o tehnologie de 14nm şi două nuclee, standard rulând la o frecvenţă de 2.0GHz.

La nivel de grafică, laptop-ul de faţă vine echipat atât cu procesorul graphic integrat HD Graphics 5500 de la Intel, cât şi cu placa video dedicată GeForce 920M. Cea din urmă se bucură de Tehnologia nVidia Optiums, de Chipset video de la nVidia, având o capacitate de memorie video de 2Gb de tip DDR3.

Poate fi echipat cu până la 8Gb de memorie RAM, însă din fabrică vine cu doar 4Gb de tip DDR3L, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca şi memorie de stocare, pune la dispoziţie un HDD (cu 5400rpm) cu capacitatea de 500Gb.

Deţine două difuzoare audio integrate (SonicMaster), un cititor de carduri SD, SDHC şi SDXC, o cameră Web VGA, un microfon integrat, precum şi o unitate DVD RW.

Beneficiază de conexiune Bluetooth 4.0, de conexiune Wi-Fi, de LAN (Rj-45), de HDMI, de USB 2.0, de USB 3.0, de VGA şi de ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X540LJ-XX403T este un laptop atractiv atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere estetic şi tehnic.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Portabil
  • Modern
  • Microsoft Windows 10
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.