ASUS X540LJ-XX403D – laptop modern, portabil şi avantajos, cu performanţe hardware bune

ASUS X540LJ-XX403D se pare a fi un alt dispozitiv multimedia de actualitate, cu un raport preţ-calitate favorabil. Reprezintă o soluţie atractivă atât din punct de vedere estetic, cât şi din punct de vedere hardware.

Se dovedeşte a fi un model perfect pentru sarcinile şi activităţile de zi cu zi, susţinute atât de la birou, cât şi din deplasare.

Avem de-a face cu un device Free DOS, ce deţine un acumulator Lithium Ion cu 3 celule, pentru o autonomie prelungită de lucru decent.

Acest model X540LJ-XX403D se poate procura şi online de la eMag, cu numai 1.666 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, reprezintă un laptop modern şi elegant, pe un fond de culoare maro închis. Se bucură de finisaje şi detalii moderne, fiind integral construit din plastic de foarte bună calitate. Privindu-l din punct de vedere tehnic, măsoară standard 381.4 x 27.2 x 251.5 (W x H x D) mm şi cântăreşte numai 1.9kg.

Noul laptop este prezent şi în ofertele celor de la evoMag şi Cel.

Imagini cu ASUS X540LJ-XX403D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, producătorul consacrat Asus a dotat dispozitivul de faţă cu un ecran LCD LED, ce măsoară 15.60inch în diagonală. Reprezintă un display de tip Glare (lucios), ce aoferă o rezoluţie HD la 1366 x 768pix.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, integrează un procesor Intel Core i3 – 5005U, construit pe arhitectura Broadwell. Include 2 nuclee, un Cache de 3Mb şi o tehnologie de 14 nm, frecvenţa de tactare fiind de 2.0GHz.

Ca şi grafică, modelul de faţă vine prevăzut atât cu procesorul HD Graphics 5500 de tip integrat, cât şi cu placa video GeForce 920M de tip dedicată. Cea din urmă beneficiază de tehnologia nVidia Optimus şi de chipset video de la nVidia, având o capacitate de memorie video de 2Gb.

Are o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR3L, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Deţine un singur slot de memorie, capacitatea maximă acceptată fiind de 8Gb de tip DDR3L. Ca şi memorie de stocare, dispune de o unitate HDD cu 5400rpm, cu capacitatea de 500Gb.

Beneficiază de unitate DVD Rw, de microfon integrat, de WebCam VGA, de difuzoare audio SonicMaster şi de cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDXC, SDHC).

Cât despre conectivitate, se laudă cu Bluetooth 4.0, cu LAN (Reţea 10/100), Wi-Fi 802.11 b/g/g, cu USB 3.0, cu USB 2.0, cu HDMI, cu VGA şi cu ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X540LJ-XX403D este un dispozitiv modern de tip multimedia, cu un design portabil şi elegant, precum şi cu o platformă hardware ok.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Accesibil
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.